Ainekset
-
1sipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
300 gpalsternakkaa
-
2 rklöljyä
-
200 gmaustamattomia broilerin fileesuikaleita
-
400 gtomaattimurskaa
-
1tlk (n.250g)kidneypapuja
-
1tlk (n.250g)kikherneitä
-
5 dlvettä
-
100 gvihreitä papuja (pakaste)
-
2 tloreganoa
-
1 tlrouhittua mustapippuria
-
1 - 1 ½ tlsuolaa
-
(½ -1 tlchiliä)
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit. Leikkaa palsternakka ohuiksi suikaleiksi. Kuullota kasviksia kattilassa öljytilkassa. Lisää broilerisuikaleet ja pyörittele, kunnes lihapalat hieman ruskistuvat.
2. Lisää kattilaan tomaattimurska, kidneypavut ja kikherneet. Huuhtele vedellä tomaattimurskapurkki ja kaada vesi kattilaan. Keitä 10 minuuttia eli kunnes palsternakka on lähes kypsää.
3. Lisää (pilkotut) pakastepavut ja jatka keittämistä 5 minuuttia. Mausta. Jos pidät tulisesta mausta, lisää hieman chiliä.
Vinkki
- Keitto ei pahastu suuremmasta juuresmäärästä. Lisää soppaan pari pussillista keittojuureksia tai porkkanaa, selleriä ja lanttua. Myös peruna ja bataatti sopivat. Tarkista nesteen määrä ja lisää vettä, jos keitto vaikuttaa kuivalta.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.6 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Broileri-papukeitto
Tästä aromikkaasta ja ruokaisasta keitosta saattaa tulla sinunkin arjen pelastaja.
Tästä aromikkaasta ja ruokaisasta keitosta saattaa tulla sinunkin arjen pelastaja.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1sipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
300 gpalsternakkaa
-
2 rklöljyä
-
200 gmaustamattomia broilerin fileesuikaleita
-
400 gtomaattimurskaa
-
1tlk (n.250g)kidneypapuja
-
1tlk (n.250g)kikherneitä
-
5 dlvettä
-
100 gvihreitä papuja (pakaste)
-
2 tloreganoa
-
1 tlrouhittua mustapippuria
-
1 - 1 ½ tlsuolaa
-
(½ -1 tlchiliä)
Valmistusohje
1. Hienonna sipulit. Leikkaa palsternakka ohuiksi suikaleiksi. Kuullota kasviksia kattilassa öljytilkassa. Lisää broilerisuikaleet ja pyörittele, kunnes lihapalat hieman ruskistuvat.
2. Lisää kattilaan tomaattimurska, kidneypavut ja kikherneet. Huuhtele vedellä tomaattimurskapurkki ja kaada vesi kattilaan. Keitä 10 minuuttia eli kunnes palsternakka on lähes kypsää.
3. Lisää (pilkotut) pakastepavut ja jatka keittämistä 5 minuuttia. Mausta. Jos pidät tulisesta mausta, lisää hieman chiliä.
Vinkki
- Keitto ei pahastu suuremmasta juuresmäärästä. Lisää soppaan pari pussillista keittojuureksia tai porkkanaa, selleriä ja lanttua. Myös peruna ja bataatti sopivat. Tarkista nesteen määrä ja lisää vettä, jos keitto vaikuttaa kuivalta.
Valmistusohje
1.
Hienonna sipulit. Leikkaa palsternakka ohuiksi suikaleiksi. Kuullota kasviksia kattilassa öljytilkassa. Lisää broilerisuikaleet ja pyörittele, kunnes lihapalat hieman ruskistuvat.
2.
Lisää kattilaan tomaattimurska, kidneypavut ja kikherneet. Huuhtele vedellä tomaattimurskapurkki ja kaada vesi kattilaan. Keitä 10 minuuttia eli kunnes palsternakka on lähes kypsää.
3.
Lisää (pilkotut) pakastepavut ja jatka keittämistä 5 minuuttia. Mausta. Jos pidät tulisesta mausta, lisää hieman chiliä.
Vinkki
- Keitto ei pahastu suuremmasta juuresmäärästä. Lisää soppaan pari pussillista keittojuureksia tai porkkanaa, selleriä ja lanttua. Myös peruna ja bataatti sopivat. Tarkista nesteen määrä ja lisää vettä, jos keitto vaikuttaa kuivalta.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.6 g