Ainekset
-
250 glehtitaikinaa
- Karamellisoidut keltajuuret
-
600 gpieniä keltajuuria
-
2 rklöljyä tai juoksevaa margariinia
-
4 rklvalkoista balsamiviinietikkaa tai viinietikkaa
-
3 rklfariinisokeria
-
1 tlrouhittua mustapippuria
-
½ tlsuolaa
-
4 oksaatuoretta timjamia
- Feta-jogurttikastike
-
2 dlmaustamatonta rasvatonta kreikkalaista jogurttia
-
50 gsalaattijuustoa (max 10 %)
-
1 rklvettä
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Feta-jogurttikastike
Vinkki
Jos haluat piirakasta hieman kevyemmän, voit käyttää lehtitaikinan sijaan valmista suolaista piirakkataikinaa (pakaste) tai tehdä taikinan itse esim. Punajuuripiirakan ohjeen mukaan.
Ravintosisältö
/ 100 gTarte tatin keltajuuresta
Tarte Tatin kuuluu ranskalaisen keittiön klassikoihin ja valmistetaan käänteisessä järjestyksessä keikauskakun tapaan.
Tarte Tatin kuuluu ranskalaisen keittiön klassikoihin ja valmistetaan käänteisessä järjestyksessä keikauskakun tapaan.
Ainekset
Ainekset
-
250 glehtitaikinaa
- Karamellisoidut keltajuuret
-
600 gpieniä keltajuuria
-
2 rklöljyä tai juoksevaa margariinia
-
4 rklvalkoista balsamiviinietikkaa tai viinietikkaa
-
3 rklfariinisokeria
-
1 tlrouhittua mustapippuria
-
½ tlsuolaa
-
4 oksaatuoretta timjamia
- Feta-jogurttikastike
-
2 dlmaustamatonta rasvatonta kreikkalaista jogurttia
-
50 gsalaattijuustoa (max 10 %)
-
1 rklvettä
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
Valmistusohje
Feta-jogurttikastike
Vinkki
Jos haluat piirakasta hieman kevyemmän, voit käyttää lehtitaikinan sijaan valmista suolaista piirakkataikinaa (pakaste) tai tehdä taikinan itse esim. Punajuuripiirakan ohjeen mukaan.
Valmistusohje
Feta-jogurttikastike
Vinkki
Jos haluat piirakasta hieman kevyemmän, voit käyttää lehtitaikinan sijaan valmista suolaista piirakkataikinaa (pakaste) tai tehdä taikinan itse esim. Punajuuripiirakan ohjeen mukaan.