Ainekset
-
1 ½ lvettä
-
5 dlpuolukoita
-
1 dlsokeria
-
5 dlruisjauhoja
-
¼ tlsuolaa
- Tarjoiluun
-
6 dlrasvatonta maitoa tai kasvijuomaa
Valmistusohje
1. Kiehauta vesi, marjat ja sokeri. Lisää ruisjauhot hyvin vatkaten.
2. Hauduta puuroa miedolla lämmöllä tunnin ajan. Sekoita välillä, jotta puuro ei pala pohjaan. Mausta lopuksi suolaripauksella.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
16 g
josta sokereita
6 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.1 g
Maidoton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Maidoton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Ruismarjapuuro
Perinteinen ruismarjapuuro tarjoillaan maidon kera. Vaahdotetulla vaniljakastikkeella saat halutessasi puurosta vielä erityisemmän.
Perinteinen ruismarjapuuro tarjoillaan maidon kera. Vaahdotetulla vaniljakastikkeella saat halutessasi puurosta vielä erityisemmän.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1 ½ lvettä
-
5 dlpuolukoita
-
1 dlsokeria
-
5 dlruisjauhoja
-
¼ tlsuolaa
- Tarjoiluun
-
6 dlrasvatonta maitoa tai kasvijuomaa
Valmistusohje
1. Kiehauta vesi, marjat ja sokeri. Lisää ruisjauhot hyvin vatkaten.
2. Hauduta puuroa miedolla lämmöllä tunnin ajan. Sekoita välillä, jotta puuro ei pala pohjaan. Mausta lopuksi suolaripauksella.
Valmistusohje
1.
Kiehauta vesi, marjat ja sokeri. Lisää ruisjauhot hyvin vatkaten.
2.
Hauduta puuroa miedolla lämmöllä tunnin ajan. Sekoita välillä, jotta puuro ei pala pohjaan. Mausta lopuksi suolaripauksella.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
16 g
josta sokereita
6 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.1 g