Ainekset
- Kääretorttupohjat
-
8munaa
-
3 dlsokeria
-
2 dlvehnäjauhoja
-
1 ½ dlperunajauhoja
-
2 tlleivinjauhetta
-
2 tlvaniljasokeria
- Raparperihillo
-
800 graparperia
-
3 dlsokeria
-
1 tlkardemummaa
- Täyte
-
2 dlkuohukermaa
-
500 gmaitorahkaa
- Kuorrutus
-
3 dlkuohukermaa
-
1 rklsokeria
- Koristeluun
-
250 g(punakuorista) raparperia
-
1 dlvettä
-
1 dlsokeria
-
20 gmarenkeja
-
syötäviä kukkia (esim. orvokki, hedelmäpuiden kukat)
Valmistusohje
Vinkki
Saat kakusta gluteenittoman käyttämällä kääretorttupohjiin vehnäjauhojen sijaan pelkkiä perunajauhoja (3 ½ dl)
Ravintosisältö
/ 100 gRaparperikakku
Täytä kääretorttulevyt raparperihillolla ja kokoa rullista raikas täytekakku kevään ja kesän juhliin. Orvokit tai muut syötävät kukkaset viimeistelevät raparperikakun syötävän herkulliseksi.
Täytä kääretorttulevyt raparperihillolla ja kokoa rullista raikas täytekakku kevään ja kesän juhliin. Orvokit tai muut syötävät kukkaset viimeistelevät raparperikakun syötävän herkulliseksi.
Ainekset
Ainekset
- Kääretorttupohjat
-
8munaa
-
3 dlsokeria
-
2 dlvehnäjauhoja
-
1 ½ dlperunajauhoja
-
2 tlleivinjauhetta
-
2 tlvaniljasokeria
- Raparperihillo
-
800 graparperia
-
3 dlsokeria
-
1 tlkardemummaa
- Täyte
-
2 dlkuohukermaa
-
500 gmaitorahkaa
- Kuorrutus
-
3 dlkuohukermaa
-
1 rklsokeria
- Koristeluun
-
250 g(punakuorista) raparperia
-
1 dlvettä
-
1 dlsokeria
-
20 gmarenkeja
-
syötäviä kukkia (esim. orvokki, hedelmäpuiden kukat)
Valmistusohje
Vinkki
Saat kakusta gluteenittoman käyttämällä kääretorttupohjiin vehnäjauhojen sijaan pelkkiä perunajauhoja (3 ½ dl)
Valmistusohje
Vinkki
Saat kakusta gluteenittoman käyttämällä kääretorttupohjiin vehnäjauhojen sijaan pelkkiä perunajauhoja (3 ½ dl)