Ainekset
-
400 gmaustamatonta possunlihaa
-
1paprika
-
2 varttalehtiselleriä
-
2-3valkosipulin kynttä
-
(½ -1chili)
-
2 rklöljyä
-
3-4 rklcurrytahnaa
-
½ tljauhettua korianteria
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
½ - ¾ tlsuolaa
-
1 prk (250 ml)kookosmaitoa, light (rasvaa 5-7%)
-
1 dlvettä
-
1 dlhillosipuleita
- Suurus
-
½ dlvettä
-
2 rklmaissitärkkelystä
- Pinnalle
-
½ ruukkuatuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Suikaloi possu ja paprika. Hienonna selleri ja valkosipulit sekä halutessasi chiliä.
2. Ruskista lihasuikaleet öljyssä kattilassa. Lisää kasvikset ja paista hetki. Lisää myös currytahnaa ja mausteet. Kaada kattilaan kookosmaito, vesi ja hillosipulit ja hauduta 5 minuuttia
3. Sekoita maissitärkkelys vesitilkkaan ja kaada ohuena seoksena kattilaan. Anna kiehua pari minuuttia välillä sekoitellen. Lisää lopuksi hienonnettua korianteria.
Vinkki
Tarjoa possucurryn kanssa täysjyväriisiä tai muuta täysjyväistä viljalisäkettä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
113 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.3 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
0.9 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Possucurry
Possucurry ilahduttaa mausteisen ruuan ystävää. Jos haluat currysi vielä kuumempana, hienonna joukkoon chiliä tai valitse currytahnasta tulisempi vaihtoehto.
Possucurry ilahduttaa mausteisen ruuan ystävää. Jos haluat currysi vielä kuumempana, hienonna joukkoon chiliä tai valitse currytahnasta tulisempi vaihtoehto.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
400 gmaustamatonta possunlihaa
-
1paprika
-
2 varttalehtiselleriä
-
2-3valkosipulin kynttä
-
(½ -1chili)
-
2 rklöljyä
-
3-4 rklcurrytahnaa
-
½ tljauhettua korianteria
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
½ - ¾ tlsuolaa
-
1 prk (250 ml)kookosmaitoa, light (rasvaa 5-7%)
-
1 dlvettä
-
1 dlhillosipuleita
- Suurus
-
½ dlvettä
-
2 rklmaissitärkkelystä
- Pinnalle
-
½ ruukkuatuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Suikaloi possu ja paprika. Hienonna selleri ja valkosipulit sekä halutessasi chiliä.
2. Ruskista lihasuikaleet öljyssä kattilassa. Lisää kasvikset ja paista hetki. Lisää myös currytahnaa ja mausteet. Kaada kattilaan kookosmaito, vesi ja hillosipulit ja hauduta 5 minuuttia
3. Sekoita maissitärkkelys vesitilkkaan ja kaada ohuena seoksena kattilaan. Anna kiehua pari minuuttia välillä sekoitellen. Lisää lopuksi hienonnettua korianteria.
Vinkki
Tarjoa possucurryn kanssa täysjyväriisiä tai muuta täysjyväistä viljalisäkettä.
Valmistusohje
1.
Suikaloi possu ja paprika. Hienonna selleri ja valkosipulit sekä halutessasi chiliä.
2.
Ruskista lihasuikaleet öljyssä kattilassa. Lisää kasvikset ja paista hetki. Lisää myös currytahnaa ja mausteet. Kaada kattilaan kookosmaito, vesi ja hillosipulit ja hauduta 5 minuuttia
3.
Sekoita maissitärkkelys vesitilkkaan ja kaada ohuena seoksena kattilaan. Anna kiehua pari minuuttia välillä sekoitellen. Lisää lopuksi hienonnettua korianteria.
Vinkki
Tarjoa possucurryn kanssa täysjyväriisiä tai muuta täysjyväistä viljalisäkettä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
113 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.3 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
0.9 g