Ainekset
-
1salottisipuli
-
1-2valkospulin kynttä
-
½punainen chili
-
1 rklöljyä
-
1 dlmaapähkinälevitettä
-
1 dlomenasosetta
-
1 dlvettä
-
3 rkllimettimehua
-
1 tlperunajauhoja
-
1 tljauhettua korianteria
-
pari oksaasitruunamelissaa
-
¼ tlsuolaa
Valmistusohje
1. Kuori ja hienonna sipulit ja chili. Kuullota kasvikset kevyesti öljyssä kattilassa.
2. Lisää muut ainekset ja anna kiehahtaa.
3. Tarjoa tahna lämpimänä kastikkeena tai kylmänä levitteenä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
230 kcal
Rasvaa
18 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.9 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.5 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Pähkinätahna
Makeantulinen pähkinätahna sopii niin lihan ja kalan lisukkeeksi, kasvisten dippailuun kuin levitteeksi leivälle.
Makeantulinen pähkinätahna sopii niin lihan ja kalan lisukkeeksi, kasvisten dippailuun kuin levitteeksi leivälle.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
1salottisipuli
-
1-2valkospulin kynttä
-
½punainen chili
-
1 rklöljyä
-
1 dlmaapähkinälevitettä
-
1 dlomenasosetta
-
1 dlvettä
-
3 rkllimettimehua
-
1 tlperunajauhoja
-
1 tljauhettua korianteria
-
pari oksaasitruunamelissaa
-
¼ tlsuolaa
Valmistusohje
1. Kuori ja hienonna sipulit ja chili. Kuullota kasvikset kevyesti öljyssä kattilassa.
2. Lisää muut ainekset ja anna kiehahtaa.
3. Tarjoa tahna lämpimänä kastikkeena tai kylmänä levitteenä.
Valmistusohje
1.
Kuori ja hienonna sipulit ja chili. Kuullota kasvikset kevyesti öljyssä kattilassa.
2.
Lisää muut ainekset ja anna kiehahtaa.
3.
Tarjoa tahna lämpimänä kastikkeena tai kylmänä levitteenä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
230 kcal
Rasvaa
18 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.9 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.5 g