Ainekset
-
300gparsakaalia
-
100 glehtikaalia
-
1 tlk (290 g)kikherneitä
-
½ dlkuorellisia manteleita
-
2 rklmaustettua öljyä
-
½ tlsuolaa
- Pasta
-
300 gspagettia
-
2-3 lvettä
-
½ tlsuolaa
- Tarjoiluun
-
1 rklmaustettua öljyä
Valmistusohje
1. Huuhtele parsakaali, irroita kukinnot ja viipaloi varsi. Huuhtele lehtikaalinlehdet, leikkaa paksut lehtiruodit pois ja leikkaa lehdet suikaleiksi. Huuhtele kikherneet lävikössä kylmällä vedellä. Rouhi mantelit veitsellä hieman pienemmiksi paloiksi.
2. Levitä parsakaalit, lehtikaalit, kikherneet ja mantelit leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita joukkoon öljy ja suola. Paahda 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
3. Keitä täysjyväspagetti pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta lävikössä ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita joukkoon kaali-kikherneseos. Kaada pasta tarjoiluvadille. Valuta päälle vielä 1 rkl maustettua öljyä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
125 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.7 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Paahdettu parin kaalin pasta
Parsakaalin ja lehtikaalin terävä maku kesyyntyy, kun paahdat ne kuumassa uunissa. Mantelit tuovat sekoitettavaan pastaan rapeaa pureskeltavuutta, sekä hyviä pehmeitä rasvoja. Maustettu öljy viimeistelee pastan maun.
Parsakaalin ja lehtikaalin terävä maku kesyyntyy, kun paahdat ne kuumassa uunissa. Mantelit tuovat sekoitettavaan pastaan rapeaa pureskeltavuutta, sekä hyviä pehmeitä rasvoja. Maustettu öljy viimeistelee pastan maun.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
300gparsakaalia
-
100 glehtikaalia
-
1 tlk (290 g)kikherneitä
-
½ dlkuorellisia manteleita
-
2 rklmaustettua öljyä
-
½ tlsuolaa
- Pasta
-
300 gspagettia
-
2-3 lvettä
-
½ tlsuolaa
- Tarjoiluun
-
1 rklmaustettua öljyä
Valmistusohje
1. Huuhtele parsakaali, irroita kukinnot ja viipaloi varsi. Huuhtele lehtikaalinlehdet, leikkaa paksut lehtiruodit pois ja leikkaa lehdet suikaleiksi. Huuhtele kikherneet lävikössä kylmällä vedellä. Rouhi mantelit veitsellä hieman pienemmiksi paloiksi.
2. Levitä parsakaalit, lehtikaalit, kikherneet ja mantelit leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita joukkoon öljy ja suola. Paahda 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
3. Keitä täysjyväspagetti pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta lävikössä ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita joukkoon kaali-kikherneseos. Kaada pasta tarjoiluvadille. Valuta päälle vielä 1 rkl maustettua öljyä.
Valmistusohje
1.
Huuhtele parsakaali, irroita kukinnot ja viipaloi varsi. Huuhtele lehtikaalinlehdet, leikkaa paksut lehtiruodit pois ja leikkaa lehdet suikaleiksi. Huuhtele kikherneet lävikössä kylmällä vedellä. Rouhi mantelit veitsellä hieman pienemmiksi paloiksi.
2.
Levitä parsakaalit, lehtikaalit, kikherneet ja mantelit leivinpaperin päälle uunipellille. Sekoita joukkoon öljy ja suola. Paahda 225-asteisessa uunissa 10 minuuttia.
3.
Keitä täysjyväspagetti pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä. Valuta pasta lävikössä ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita joukkoon kaali-kikherneseos. Kaada pasta tarjoiluvadille. Valuta päälle vielä 1 rkl maustettua öljyä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
125 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.7 g