Ainekset
-
800 gpunaisia ja keltaisia paprikoita
-
6 rklöljyä
-
3 rklbalsami- tai sherryviinietikkaa
-
¼ tlsuolaa
-
1 prk (50 g)kapriksia
Valmistusohje
1. Laita paprikat kevyesti öljytyn (1 rkl) folion päälle uunipellille. Kypsennä 225-asteisessa uunissa välillä käännellen noin 30 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä. Voit myös grillata paprikat.
2. Nosta kypsät paprikat teräs- tai lasikulhoon ja peitä kulho tiiviisti muovikelmulla. Anna paprikoiden hikoilla kulhossa n. 15 minuuttia.
3. Poista paprikoista kanta, kuoret ja siemenet. Paloittele paprikat reiluiksi paloiksi kulhoon.
4. Sekoita loppu öljy, etikka, suola ja pippuri keskenään. Kääntele marinadi paprikoiden joukkoon. Lisää kaprikset ja anna paprikoiden maustua huoneenlämmössä muutama tunti. Laita paprikat puhtaaseen purkkiin ja säilytä jääkaapissa.
Vinkki
Marinoidut paprikat säilyvät viileässä vajaan viikon
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
130 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Marinoidut paprikat
Rapsakat paprikat muuttuvat suussasulavan pehmeiksi, kun paahdat ja marinoit ne. Makoisat paprikat sopivat niin grilliruokien lisukkeeksi, tapastarjottimelle, salaatteihin kuin voileivän päälle.
Rapsakat paprikat muuttuvat suussasulavan pehmeiksi, kun paahdat ja marinoit ne. Makoisat paprikat sopivat niin grilliruokien lisukkeeksi, tapastarjottimelle, salaatteihin kuin voileivän päälle.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
800 gpunaisia ja keltaisia paprikoita
-
6 rklöljyä
-
3 rklbalsami- tai sherryviinietikkaa
-
¼ tlsuolaa
-
1 prk (50 g)kapriksia
Valmistusohje
1. Laita paprikat kevyesti öljytyn (1 rkl) folion päälle uunipellille. Kypsennä 225-asteisessa uunissa välillä käännellen noin 30 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä. Voit myös grillata paprikat.
2. Nosta kypsät paprikat teräs- tai lasikulhoon ja peitä kulho tiiviisti muovikelmulla. Anna paprikoiden hikoilla kulhossa n. 15 minuuttia.
3. Poista paprikoista kanta, kuoret ja siemenet. Paloittele paprikat reiluiksi paloiksi kulhoon.
4. Sekoita loppu öljy, etikka, suola ja pippuri keskenään. Kääntele marinadi paprikoiden joukkoon. Lisää kaprikset ja anna paprikoiden maustua huoneenlämmössä muutama tunti. Laita paprikat puhtaaseen purkkiin ja säilytä jääkaapissa.
Vinkki
Marinoidut paprikat säilyvät viileässä vajaan viikon
Valmistusohje
1.
Laita paprikat kevyesti öljytyn (1 rkl) folion päälle uunipellille. Kypsennä 225-asteisessa uunissa välillä käännellen noin 30 minuuttia, kunnes pinta on saanut väriä. Voit myös grillata paprikat.
2.
Nosta kypsät paprikat teräs- tai lasikulhoon ja peitä kulho tiiviisti muovikelmulla. Anna paprikoiden hikoilla kulhossa n. 15 minuuttia.
3.
Poista paprikoista kanta, kuoret ja siemenet. Paloittele paprikat reiluiksi paloiksi kulhoon.
4.
Sekoita loppu öljy, etikka, suola ja pippuri keskenään. Kääntele marinadi paprikoiden joukkoon. Lisää kaprikset ja anna paprikoiden maustua huoneenlämmössä muutama tunti. Laita paprikat puhtaaseen purkkiin ja säilytä jääkaapissa.
Vinkki
Marinoidut paprikat säilyvät viileässä vajaan viikon
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
130 kcal
Rasvaa
11 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.3 g