Ainekset
-
300 gsydänsalaattia tai rapeita salaatinlehtiä
-
200 gkylmäsavukirjolohta
-
1hapokas omena (esim. Granny smith)
-
1avokado
-
2 tlsitruunamehua
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
- Koristeeksi
-
1 dlmätiä
-
½ dlsilmusalaattia tai mikrosalaattia
Valmistusohje
1. Revi sydänsalaatin lehdet erilleen toisistaan. Asettele lehdet tarjottimelle.
2. Pilko kylmäsavukirjolohi pieniksi kuutioiksi. Kuori ja pilko omena ja avokado. Sekoita kirjolohi, omenakuutiot ja avokadokuutiot keskenään kulhossa. Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla. Lusikoi täytettä salaatinlehdille ja viimeistele nokareella mätiä sekä silmu- tai mikrosalaatilla.
Vinkki
Kokeile halutessasi lisätä annokseen lusikallinen ruokarahkaa tai kermaviiliä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
90 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.7 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Kylmäsavukirjolohi-salaattitacot
Hapokas omena tuo tacoihin kirpsakkuutta ja avokado lisää pehmeyttä - näissä kirjolohitacoissa on maut ovat tasapainossa.
Hapokas omena tuo tacoihin kirpsakkuutta ja avokado lisää pehmeyttä - näissä kirjolohitacoissa on maut ovat tasapainossa.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
300 gsydänsalaattia tai rapeita salaatinlehtiä
-
200 gkylmäsavukirjolohta
-
1hapokas omena (esim. Granny smith)
-
1avokado
-
2 tlsitruunamehua
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
- Koristeeksi
-
1 dlmätiä
-
½ dlsilmusalaattia tai mikrosalaattia
Valmistusohje
1. Revi sydänsalaatin lehdet erilleen toisistaan. Asettele lehdet tarjottimelle.
2. Pilko kylmäsavukirjolohi pieniksi kuutioiksi. Kuori ja pilko omena ja avokado. Sekoita kirjolohi, omenakuutiot ja avokadokuutiot keskenään kulhossa. Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla. Lusikoi täytettä salaatinlehdille ja viimeistele nokareella mätiä sekä silmu- tai mikrosalaatilla.
Vinkki
Kokeile halutessasi lisätä annokseen lusikallinen ruokarahkaa tai kermaviiliä.
Valmistusohje
1.
Revi sydänsalaatin lehdet erilleen toisistaan. Asettele lehdet tarjottimelle.
2.
Pilko kylmäsavukirjolohi pieniksi kuutioiksi. Kuori ja pilko omena ja avokado. Sekoita kirjolohi, omenakuutiot ja avokadokuutiot keskenään kulhossa. Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla. Lusikoi täytettä salaatinlehdille ja viimeistele nokareella mätiä sekä silmu- tai mikrosalaatilla.
Vinkki
Kokeile halutessasi lisätä annokseen lusikallinen ruokarahkaa tai kermaviiliä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
90 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Hiilihydraatteja
1 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.7 g