 
                  Ainekset
- 
                    300 gsydänsalaattia tai rapeita salaatinlehtiä
- 
                    200 gkylmäsavukirjolohta
- 
                    1hapokas omena (esim. Granny smith)
- 
                    1avokado
- 
                    2 tlsitruunamehua
- 
                    ¼ tlrouhittua mustapippuria
- Koristeeksi
- 
                    1 dlmätiä
- 
                    ½ dlsilmusalaattia tai mikrosalaattia
Valmistusohje
                    1. Revi sydänsalaatin lehdet erilleen toisistaan. Asettele lehdet tarjottimelle.
                  
                                                                                  
                    2. Pilko kylmäsavukirjolohi pieniksi kuutioiksi. Kuori ja pilko omena ja avokado. Sekoita kirjolohi, omenakuutiot ja avokadokuutiot keskenään kulhossa. Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla. Lusikoi täytettä salaatinlehdille ja viimeistele nokareella mätiä sekä silmu- tai mikrosalaatilla.
                  
                                                            Vinkki
Kokeile halutessasi lisätä annokseen lusikallinen ruokarahkaa tai kermaviiliä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ravintosisältö
/ 100 g
                Energiaa
              
              
                90 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                6 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                1.1 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                1 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                1 g
              
            
                Kuitua
              
              
                1 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                7 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.7 g
              
            
                                                                  Gluteeniton,
                                                                                  Maidoton,
                                                                                  Munaton
                                                            
                          
          
                                                                  Gluteeniton,
                                                                                  Maidoton,
                                                                                  Munaton
                                                            
                          
          Kylmäsavukirjolohi-salaattitacot
Hapokas omena tuo tacoihin kirpsakkuutta ja avokado lisää pehmeyttä - näissä kirjolohitacoissa maut ovat tasapainossa.
Hapokas omena tuo tacoihin kirpsakkuutta ja avokado lisää pehmeyttä - näissä kirjolohitacoissa maut ovat tasapainossa.
Kuva: TV5Elixir
              Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ainekset
- 
                    300 gsydänsalaattia tai rapeita salaatinlehtiä
- 
                    200 gkylmäsavukirjolohta
- 
                    1hapokas omena (esim. Granny smith)
- 
                    1avokado
- 
                    2 tlsitruunamehua
- 
                    ¼ tlrouhittua mustapippuria
- Koristeeksi
- 
                    1 dlmätiä
- 
                    ½ dlsilmusalaattia tai mikrosalaattia
Valmistusohje
                    1. Revi sydänsalaatin lehdet erilleen toisistaan. Asettele lehdet tarjottimelle.
                  
                                                                                  
                    2. Pilko kylmäsavukirjolohi pieniksi kuutioiksi. Kuori ja pilko omena ja avokado. Sekoita kirjolohi, omenakuutiot ja avokadokuutiot keskenään kulhossa. Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla. Lusikoi täytettä salaatinlehdille ja viimeistele nokareella mätiä sekä silmu- tai mikrosalaatilla.
                  
                                                            Vinkki
Kokeile halutessasi lisätä annokseen lusikallinen ruokarahkaa tai kermaviiliä.
Valmistusohje
                1. 
                                                              Revi sydänsalaatin lehdet erilleen toisistaan. Asettele lehdet tarjottimelle.
              
                2. 
                                                          Pilko kylmäsavukirjolohi pieniksi kuutioiksi. Kuori ja pilko omena ja avokado. Sekoita kirjolohi, omenakuutiot ja avokadokuutiot keskenään kulhossa. Mausta sitruunanmehulla ja pippurilla. Lusikoi täytettä salaatinlehdille ja viimeistele nokareella mätiä sekä silmu- tai mikrosalaatilla.
              Vinkki
Kokeile halutessasi lisätä annokseen lusikallinen ruokarahkaa tai kermaviiliä.
Ravintosisältö / 100 g
                Energiaa
              
              
                90 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                6 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                1.1 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                1 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                1 g
              
            
                Kuitua
              
              
                1 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                7 g
              
            
                Suolaa
              
              
                0.7 g
              
             
   
            
                   
            
                   
            
                  