Ainekset
- Marinadi
-
800 gbroilerin koipi- ja rintapaloja (luullisia)
-
½ tlsuolaa
-
4sipulia
-
2–3valkosipulinkynttä
-
½ dlöljyä
-
1chili
-
1 dlsitruunamehua
-
1–2 rkl(omenaviini)etikkaa
-
2–3laakerinlehteä
-
1–2 rkl(dijon)sinappia
-
1 rklsoijakastiketta
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
(cayennenpippuria maun mukaan)
- Lisäksi
-
4porkkanaa
-
4jauhoista perunaa (punainen pussi)
Valmistusohje
1. Poista broilerinpaloista halutessasi nahka, jotta mausteet imeytyvät paremmin. Laita lihapalat uunivuokaan. Mausta liha suolalla. Kuori ja lohko sipulit ja sekoita öljy ja muut marinadin ainekset. Kaada maustekastike broilerille ja anna maustua muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.
2. Lisää vuokaan porkkana- ja perunapalat ja hauduta kypsäksi 200 asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Voit halutessasi hauduttaa ruuan myös liedellä miedolla lämmöllä. Kypsennysaika on tällöin puolisen tuntia
Vinkki
- Tarjoa ruoka täysjyväriisin tai riisiseoksen kanssa.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.8 g
Maidoton,
Munaton
Maidoton,
Munaton
Kana-yassa
Kana-yassa on afrikkalainen ruoka, jota tehdään iso annos. Koko perhe syö samalta vadilta, pyöritellen riisistä, lihasta ja kasviksista sopivia suupaloja.
Kana-yassa on afrikkalainen ruoka, jota tehdään iso annos. Koko perhe syö samalta vadilta, pyöritellen riisistä, lihasta ja kasviksista sopivia suupaloja.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
- Marinadi
-
800 gbroilerin koipi- ja rintapaloja (luullisia)
-
½ tlsuolaa
-
4sipulia
-
2–3valkosipulinkynttä
-
½ dlöljyä
-
1chili
-
1 dlsitruunamehua
-
1–2 rkl(omenaviini)etikkaa
-
2–3laakerinlehteä
-
1–2 rkl(dijon)sinappia
-
1 rklsoijakastiketta
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
(cayennenpippuria maun mukaan)
- Lisäksi
-
4porkkanaa
-
4jauhoista perunaa (punainen pussi)
Valmistusohje
1. Poista broilerinpaloista halutessasi nahka, jotta mausteet imeytyvät paremmin. Laita lihapalat uunivuokaan. Mausta liha suolalla. Kuori ja lohko sipulit ja sekoita öljy ja muut marinadin ainekset. Kaada maustekastike broilerille ja anna maustua muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.
2. Lisää vuokaan porkkana- ja perunapalat ja hauduta kypsäksi 200 asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Voit halutessasi hauduttaa ruuan myös liedellä miedolla lämmöllä. Kypsennysaika on tällöin puolisen tuntia
Vinkki
- Tarjoa ruoka täysjyväriisin tai riisiseoksen kanssa.
Valmistusohje
1.
Poista broilerinpaloista halutessasi nahka, jotta mausteet imeytyvät paremmin. Laita lihapalat uunivuokaan. Mausta liha suolalla. Kuori ja lohko sipulit ja sekoita öljy ja muut marinadin ainekset. Kaada maustekastike broilerille ja anna maustua muutama tunti tai yön yli jääkaapissa.
2.
Lisää vuokaan porkkana- ja perunapalat ja hauduta kypsäksi 200 asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Voit halutessasi hauduttaa ruuan myös liedellä miedolla lämmöllä. Kypsennysaika on tällöin puolisen tuntia
Vinkki
- Tarjoa ruoka täysjyväriisin tai riisiseoksen kanssa.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
60 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.8 g
Hiilihydraatteja
6 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.8 g