Ainekset
-
1 (n.1,2 kg)maustettu kokonainen broileri (esim. yrttimaustettu)
-
2 rklöljyä
- Grillattu kaali
-
900 g(varhais)kaalia
-
2 rklöljyä
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
1 mmsuolaa
- Piimäkastike
-
1valkosipulin kynsi
-
2 dlpiimää
-
½ ruukkutuoretta lehtipersiljaa
-
2 tlsitruunanmehua
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
1 mmsuolaa
Valmistusohje
Vinkki
Voit kypsentää aterian myös uunissa: paista broileria 200 asteessa 35–40 minuuttia, lisää maustetut kaalinlohkot ja jatka kypsennystä 10–15 minuuttia.
Ravintosisältö
/ 100 gGrillattua kanaa ja kaalia
Kokonaisena grillattu broileri on näyttävä ilmestys ruokapöydässä. Kun käsittelet tipun litistämällä, kypsennysaika lyhenee, ja paistotulos paranee. Jos grillaaminen ei ole juttusi, ruoka paahtuu herkullisen meheväksi myös uunissa.
Kokonaisena grillattu broileri on näyttävä ilmestys ruokapöydässä. Kun käsittelet tipun litistämällä, kypsennysaika lyhenee, ja paistotulos paranee. Jos grillaaminen ei ole juttusi, ruoka paahtuu herkullisen meheväksi myös uunissa.
Ainekset
Ainekset
-
1 (n.1,2 kg)maustettu kokonainen broileri (esim. yrttimaustettu)
-
2 rklöljyä
- Grillattu kaali
-
900 g(varhais)kaalia
-
2 rklöljyä
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
1 mmsuolaa
- Piimäkastike
-
1valkosipulin kynsi
-
2 dlpiimää
-
½ ruukkutuoretta lehtipersiljaa
-
2 tlsitruunanmehua
-
¼ tlrouhittua mustapippuria
-
1 mmsuolaa
Valmistusohje
Vinkki
Voit kypsentää aterian myös uunissa: paista broileria 200 asteessa 35–40 minuuttia, lisää maustetut kaalinlohkot ja jatka kypsennystä 10–15 minuuttia.
Valmistusohje
Vinkki
Voit kypsentää aterian myös uunissa: paista broileria 200 asteessa 35–40 minuuttia, lisää maustetut kaalinlohkot ja jatka kypsennystä 10–15 minuuttia.