Ainekset
-
300 gfenkolia
-
300 gkiinankaalia
-
50 gkevätsipulia tai purjoa
-
1appelsiini
-
1omena tai päärynä
- Kastike
-
3 rklöljyä
-
1½ rklomenaviinietikkaa
-
1 tlappelsiinin kuorta
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
¼ tlsuolaa
Valmistusohje
Vinkki
Kokeile kiinankaalin sijasta vahvemmanmakuista paksoita eli pinaattikiinankaalta. Tarjoa salaatti sellaisenaan lisukkeena tai alkupalana kylmäsavulohiviipaleen kera.
Ravintosisältö
/ 100 gFenkolisalaatti
Fenkoli-kiinankaalisalaatti on raikas ja hedelmäinen. Aromikas fenkoli on parhaimmillaan loppusyksystä ja talvella.
Fenkoli-kiinankaalisalaatti on raikas ja hedelmäinen. Aromikas fenkoli on parhaimmillaan loppusyksystä ja talvella.
Ainekset
Ainekset
-
300 gfenkolia
-
300 gkiinankaalia
-
50 gkevätsipulia tai purjoa
-
1appelsiini
-
1omena tai päärynä
- Kastike
-
3 rklöljyä
-
1½ rklomenaviinietikkaa
-
1 tlappelsiinin kuorta
-
½ tlrouhittua mustapippuria
-
¼ tlsuolaa
Valmistusohje
Vinkki
Kokeile kiinankaalin sijasta vahvemmanmakuista paksoita eli pinaattikiinankaalta. Tarjoa salaatti sellaisenaan lisukkeena tai alkupalana kylmäsavulohiviipaleen kera.
Valmistusohje
Vinkki
Kokeile kiinankaalin sijasta vahvemmanmakuista paksoita eli pinaattikiinankaalta. Tarjoa salaatti sellaisenaan lisukkeena tai alkupalana kylmäsavulohiviipaleen kera.