Ainekset
-
800 gmunakoisoja
-
3 rklöljyä
-
2 tloreganoa
-
½ tlsuolaa
- Chimichurrikastike
-
½punasipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
1punainen chili
-
½ dlpunaviinietikkaa
-
¼ tlsuolaa
-
½ruukku lehtipersiljaa
-
½ruukku korianteria
-
2-3 oksaatuoretta oreganoa
Valmistusohje
1. Leikkaa munakoisot pituussuunnassa puoliksi. Tee veitsellä munakoison leikkauspintaan viiltoja.
2. Sekoita öljyn joukkoon oregano ja suola. Hiero seos munakoisojen pintaan. Kypsennä munakoisoja 200-asteisessa uunissa 30–35 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin ja malto on pehmeää.
3. Chimichurrikastiketta varten hienonna sipulit ja chili. Laita ne kulhoon, lisää etikka ja suola. Anna maustua 15 minuuttia. Hienonna lopuksi joukkoon yrtit.
4. Valele kastiketta kuumien munakoisojen pinnalle ja tarjoa heti.
Vinkki
Voit myös grillata munakoisot kypsiksi. Kasvisten koosta ja grillaustavasta riippuen se kestää 10-15 minuuttia.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
66 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.5 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo),
Vegaaninen
Chimichurri-munakoisot
Munakoison mieto maku pääsee oikeuksiinsa kypsennettynä. Sen sienimäinen koostumus imaisee itseensä hanakasti mausteita ja makuja.
Munakoison mieto maku pääsee oikeuksiinsa kypsennettynä. Sen sienimäinen koostumus imaisee itseensä hanakasti mausteita ja makuja.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
800 gmunakoisoja
-
3 rklöljyä
-
2 tloreganoa
-
½ tlsuolaa
- Chimichurrikastike
-
½punasipuli
-
2valkosipulin kynttä
-
1punainen chili
-
½ dlpunaviinietikkaa
-
¼ tlsuolaa
-
½ruukku lehtipersiljaa
-
½ruukku korianteria
-
2-3 oksaatuoretta oreganoa
Valmistusohje
1. Leikkaa munakoisot pituussuunnassa puoliksi. Tee veitsellä munakoison leikkauspintaan viiltoja.
2. Sekoita öljyn joukkoon oregano ja suola. Hiero seos munakoisojen pintaan. Kypsennä munakoisoja 200-asteisessa uunissa 30–35 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin ja malto on pehmeää.
3. Chimichurrikastiketta varten hienonna sipulit ja chili. Laita ne kulhoon, lisää etikka ja suola. Anna maustua 15 minuuttia. Hienonna lopuksi joukkoon yrtit.
4. Valele kastiketta kuumien munakoisojen pinnalle ja tarjoa heti.
Vinkki
Voit myös grillata munakoisot kypsiksi. Kasvisten koosta ja grillaustavasta riippuen se kestää 10-15 minuuttia.
Valmistusohje
1.
Leikkaa munakoisot pituussuunnassa puoliksi. Tee veitsellä munakoison leikkauspintaan viiltoja.
2.
Sekoita öljyn joukkoon oregano ja suola. Hiero seos munakoisojen pintaan. Kypsennä munakoisoja 200-asteisessa uunissa 30–35 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin ja malto on pehmeää.
3.
Chimichurrikastiketta varten hienonna sipulit ja chili. Laita ne kulhoon, lisää etikka ja suola. Anna maustua 15 minuuttia. Hienonna lopuksi joukkoon yrtit.
4.
Valele kastiketta kuumien munakoisojen pinnalle ja tarjoa heti.
Vinkki
Voit myös grillata munakoisot kypsiksi. Kasvisten koosta ja grillaustavasta riippuen se kestää 10-15 minuuttia.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
66 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0.5 g