Ainekset
-
2appelsiinia
-
2klementiiniä
-
1verigreippi
-
2 rklappelsiinimehua
-
½ tlvaniljasokeria
- Limekerma
-
2limeä
-
1 dlvispikermaa
-
½ tlk (n. 200 g)kondensoitua maitoa
- Koristeeksi
-
½granaattiomena
Valmistusohje
1. Valmista ensin limekerma: raasta hyvin pestujen limejen kuoret ja purista mehu. Vaahdota kerma. Sekoita limenmehu varovasti kondensoituun maitoon ja lisää kerma käännellen joukkoon. Mausta kuoriraasteella.
2. Kuori ja pilko sitrushedelmät. Purista appelsiinista hieman mehua. Mausta mehu vaniljalla ja sekoita hedelmäpalojen joukkoon.
3. Kokoa hedelmät ja limekerma kulhoihin. Koristele granaattiomenan siemenillä.
Vinkki
- Voit käyttää esimerkiksi klementiinin tilalla muita sesongissa olevia pikkusitruksia, kuten satsumaa tai mandariinia.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
40 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.6 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0 g
Gluteeniton,
Munaton
Gluteeniton,
Munaton
Sitrusunelma
Makeasta kondensoidusta maidosta ja pirteistä sitrushedelmistä syntyy tuota pikaa raikas jälkiruoka.
Makeasta kondensoidusta maidosta ja pirteistä sitrushedelmistä syntyy tuota pikaa raikas jälkiruoka.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
2appelsiinia
-
2klementiiniä
-
1verigreippi
-
2 rklappelsiinimehua
-
½ tlvaniljasokeria
- Limekerma
-
2limeä
-
1 dlvispikermaa
-
½ tlk (n. 200 g)kondensoitua maitoa
- Koristeeksi
-
½granaattiomena
Valmistusohje
1. Valmista ensin limekerma: raasta hyvin pestujen limejen kuoret ja purista mehu. Vaahdota kerma. Sekoita limenmehu varovasti kondensoituun maitoon ja lisää kerma käännellen joukkoon. Mausta kuoriraasteella.
2. Kuori ja pilko sitrushedelmät. Purista appelsiinista hieman mehua. Mausta mehu vaniljalla ja sekoita hedelmäpalojen joukkoon.
3. Kokoa hedelmät ja limekerma kulhoihin. Koristele granaattiomenan siemenillä.
Vinkki
- Voit käyttää esimerkiksi klementiinin tilalla muita sesongissa olevia pikkusitruksia, kuten satsumaa tai mandariinia.
Valmistusohje
1.
Valmista ensin limekerma: raasta hyvin pestujen limejen kuoret ja purista mehu. Vaahdota kerma. Sekoita limenmehu varovasti kondensoituun maitoon ja lisää kerma käännellen joukkoon. Mausta kuoriraasteella.
2.
Kuori ja pilko sitrushedelmät. Purista appelsiinista hieman mehua. Mausta mehu vaniljalla ja sekoita hedelmäpalojen joukkoon.
3.
Kokoa hedelmät ja limekerma kulhoihin. Koristele granaattiomenan siemenillä.
Vinkki
- Voit käyttää esimerkiksi klementiinin tilalla muita sesongissa olevia pikkusitruksia, kuten satsumaa tai mandariinia.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
40 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.6 g
Hiilihydraatteja
5 g
josta sokereita
5 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
1 g
Suolaa
0 g