Ainekset
-
100 grasiamargariinia (60-80 %)
-
1 dlfariinisokeria
-
1 tlvaniljasokeria
-
2 dlvehnäjauhoja
-
1 tlleivinjauhetta
-
70-80 gtoffeekarkkeja (esim. Omar, fudge)
-
1 dlpuolukoita
Valmistusohje
1. Vaahdota rasva ja sokerit.
2. Pilko karkit noin ½ cm kuutioiksi ja lisää rasvaseokseen. Lisää myös kuivat ainekset ja sekoita kevyesti. Lisää lopuksi (jäiset) puolukat ja sekoita varovasti, jotta puolukat eivät hajoa.
3. Jaa taikina 2 osaan ja pyörittele palat jauhojen avulla 30 cm pituisiksi ja noin 2 cm paksuisiksi tangoiksi. Nosta tangot pellille leivinpaperin päälle.
4. Kypsennä 175 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes tangot saavat kauniin värin ja ovat kypsiä. Leikkaa tangot heti terävällä veitsellä vinottain viipaleiksi.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
420 kcal
Rasvaa
20 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
6.4 g
Hiilihydraatteja
56 g
josta sokereita
31 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.6 g
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Munaton,
Kasvis (lakto-ovo)
Puolukka-toffeekeksit
Helpot keksit kätkevät sisäänsä makeita toffeekarkkeja ja raikasta puolukkaa.
Helpot keksit kätkevät sisäänsä makeita toffeekarkkeja ja raikasta puolukkaa.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
100 grasiamargariinia (60-80 %)
-
1 dlfariinisokeria
-
1 tlvaniljasokeria
-
2 dlvehnäjauhoja
-
1 tlleivinjauhetta
-
70-80 gtoffeekarkkeja (esim. Omar, fudge)
-
1 dlpuolukoita
Valmistusohje
1. Vaahdota rasva ja sokerit.
2. Pilko karkit noin ½ cm kuutioiksi ja lisää rasvaseokseen. Lisää myös kuivat ainekset ja sekoita kevyesti. Lisää lopuksi (jäiset) puolukat ja sekoita varovasti, jotta puolukat eivät hajoa.
3. Jaa taikina 2 osaan ja pyörittele palat jauhojen avulla 30 cm pituisiksi ja noin 2 cm paksuisiksi tangoiksi. Nosta tangot pellille leivinpaperin päälle.
4. Kypsennä 175 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes tangot saavat kauniin värin ja ovat kypsiä. Leikkaa tangot heti terävällä veitsellä vinottain viipaleiksi.
Valmistusohje
1.
Vaahdota rasva ja sokerit.
2.
Pilko karkit noin ½ cm kuutioiksi ja lisää rasvaseokseen. Lisää myös kuivat ainekset ja sekoita kevyesti. Lisää lopuksi (jäiset) puolukat ja sekoita varovasti, jotta puolukat eivät hajoa.
3.
Jaa taikina 2 osaan ja pyörittele palat jauhojen avulla 30 cm pituisiksi ja noin 2 cm paksuisiksi tangoiksi. Nosta tangot pellille leivinpaperin päälle.
4.
Kypsennä 175 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes tangot saavat kauniin värin ja ovat kypsiä. Leikkaa tangot heti terävällä veitsellä vinottain viipaleiksi.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
420 kcal
Rasvaa
20 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
6.4 g
Hiilihydraatteja
56 g
josta sokereita
31 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.6 g