Ainekset
-
10 viipalettatummaa vuokaleipää (esim. Real tai Perunalimppua)
-
100 gtuorejuustoa (esim. piparjuuren makuista)
-
100 graejuustoa
-
200 ggraavikirjolohta viipaleina
-
1 tlrouhittua mustapippuria
- Koristeeksi
-
½ dlpuolukoita
-
5ruohosipulinvartta
Valmistusohje
1. Leikkaa leipä viipaleiksi ja edelleen neljään osaan. Leikkaa graavikirjolohiviipaleet 3-4 osaan ja pyörittele ruusukkeiksi.
2. Sekoita tuorejuusto ja raejuusto. Voitele leivät juustolevitteellä ja asettele pinnalle graavikirjolohiruusuke. Rouhaise päälle mustapippuria ja koristele puolukoilla ja ruohosipulilla.
Vinkki
- graavilohisuupalojen suolaisuuteen vaikutat valitsemalla leivästä ja graavikirjolohesta mahdollisimman vähäsuolaiset vaihtoehdot
- Leiväksi sopii hyvin myös itse tehty mausteinen mallasleipä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
160 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
1.7 g
Munaton
Munaton
Graavilohisuupalat
Rukiin, kirjolohen ja puolukan liitosta muodostuu herkullinen ja juhlava alkupala tai juhlien cocktailherkku.
Rukiin, kirjolohen ja puolukan liitosta muodostuu herkullinen ja juhlava alkupala tai juhlien cocktailherkku.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
10 viipalettatummaa vuokaleipää (esim. Real tai Perunalimppua)
-
100 gtuorejuustoa (esim. piparjuuren makuista)
-
100 graejuustoa
-
200 ggraavikirjolohta viipaleina
-
1 tlrouhittua mustapippuria
- Koristeeksi
-
½ dlpuolukoita
-
5ruohosipulinvartta
Valmistusohje
1. Leikkaa leipä viipaleiksi ja edelleen neljään osaan. Leikkaa graavikirjolohiviipaleet 3-4 osaan ja pyörittele ruusukkeiksi.
2. Sekoita tuorejuusto ja raejuusto. Voitele leivät juustolevitteellä ja asettele pinnalle graavikirjolohiruusuke. Rouhaise päälle mustapippuria ja koristele puolukoilla ja ruohosipulilla.
Vinkki
- graavilohisuupalojen suolaisuuteen vaikutat valitsemalla leivästä ja graavikirjolohesta mahdollisimman vähäsuolaiset vaihtoehdot
- Leiväksi sopii hyvin myös itse tehty mausteinen mallasleipä.
Valmistusohje
1.
Leikkaa leipä viipaleiksi ja edelleen neljään osaan. Leikkaa graavikirjolohiviipaleet 3-4 osaan ja pyörittele ruusukkeiksi.
2.
Sekoita tuorejuusto ja raejuusto. Voitele leivät juustolevitteellä ja asettele pinnalle graavikirjolohiruusuke. Rouhaise päälle mustapippuria ja koristele puolukoilla ja ruohosipulilla.
Vinkki
- graavilohisuupalojen suolaisuuteen vaikutat valitsemalla leivästä ja graavikirjolohesta mahdollisimman vähäsuolaiset vaihtoehdot
- Leiväksi sopii hyvin myös itse tehty mausteinen mallasleipä.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
160 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
1.7 g