Kuva: TV5Elixir

Ainekset

10 viipaletta
tummaa vuokaleipää (esim. Real tai Perunalimppua)
100 g
tuorejuustoa (esim. piparjuuren makuista)
100 g
raejuustoa
200 g
graavikirjolohta viipaleina
1 tl
rouhittua mustapippuria
Koristeeksi
½ dl
puolukoita
5
ruohosipulinvartta
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
160 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
1.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
Mu Munaton
Mu Munaton
Helppo

Graavilohisuupalat

Rukiin, kirjolohen ja puolukan liitosta muodostuu herkullinen ja juhlava alkupala tai juhlien cocktailherkku.

Rukiin, kirjolohen ja puolukan liitosta muodostuu herkullinen ja juhlava alkupala tai juhlien cocktailherkku.

Kuva: TV5Elixir

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
10 viipaletta
tummaa vuokaleipää (esim. Real tai Perunalimppua)
100 g
tuorejuustoa (esim. piparjuuren makuista)
100 g
raejuustoa
200 g
graavikirjolohta viipaleina
1 tl
rouhittua mustapippuria
Koristeeksi
½ dl
puolukoita
5
ruohosipulinvartta

Valmistusohje

1.
Leikkaa leipä viipaleiksi ja edelleen neljään osaan. Leikkaa graavikirjolohiviipaleet 3-4 osaan ja pyörittele ruusukkeiksi.
2.
Sekoita tuorejuusto ja raejuusto. Voitele leivät juustolevitteellä ja asettele pinnalle graavikirjolohiruusuke. Rouhaise päälle mustapippuria ja koristele puolukoilla ja ruohosipulilla.

Vinkki

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
160 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
1.7 g