
Ainekset
-
10 viipalettatummaa vuokaleipää (esim. Real tai Perunalimppua)
-
100 gtuorejuustoa (esim. piparjuuren makuista)
-
100 graejuustoa
-
200 ggraavikirjolohta viipaleina
-
1 tlrouhittua mustapippuria
- Koristeeksi
-
½ dlpuolukoita
-
5ruohosipulinvartta
Valmistusohje
1. Leikkaa leipä viipaleiksi ja edelleen neljään osaan. Leikkaa graavikirjolohiviipaleet 3-4 osaan ja pyörittele ruusukkeiksi.
2. Sekoita tuorejuusto ja raejuusto. Voitele leivät juustolevitteellä ja asettele pinnalle graavikirjolohiruusuke. Rouhaise päälle mustapippuria ja koristele puolukoilla ja ruohosipulilla.
Vinkki
- graavilohisuupalojen suolaisuuteen vaikutat valitsemalla leivästä ja graavikirjolohesta mahdollisimman vähäsuolaiset vaihtoehdot
- Leiväksi sopii hyvin myös itse tehty mausteinen mallasleipä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
160 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
1.7 g
Munaton
Munaton
Graavilohisuupalat
Rukiin, kirjolohen ja puolukan liitosta muodostuu herkullinen ja juhlava alkupala tai juhlien cocktailherkku.
Rukiin, kirjolohen ja puolukan liitosta muodostuu herkullinen ja juhlava alkupala tai juhlien cocktailherkku.
Kuva: TV5Elixir
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
10 viipalettatummaa vuokaleipää (esim. Real tai Perunalimppua)
-
100 gtuorejuustoa (esim. piparjuuren makuista)
-
100 graejuustoa
-
200 ggraavikirjolohta viipaleina
-
1 tlrouhittua mustapippuria
- Koristeeksi
-
½ dlpuolukoita
-
5ruohosipulinvartta
Valmistusohje
1. Leikkaa leipä viipaleiksi ja edelleen neljään osaan. Leikkaa graavikirjolohiviipaleet 3-4 osaan ja pyörittele ruusukkeiksi.
2. Sekoita tuorejuusto ja raejuusto. Voitele leivät juustolevitteellä ja asettele pinnalle graavikirjolohiruusuke. Rouhaise päälle mustapippuria ja koristele puolukoilla ja ruohosipulilla.
Vinkki
- graavilohisuupalojen suolaisuuteen vaikutat valitsemalla leivästä ja graavikirjolohesta mahdollisimman vähäsuolaiset vaihtoehdot
- Leiväksi sopii hyvin myös itse tehty mausteinen mallasleipä.
Valmistusohje
1.
Leikkaa leipä viipaleiksi ja edelleen neljään osaan. Leikkaa graavikirjolohiviipaleet 3-4 osaan ja pyörittele ruusukkeiksi.
2.
Sekoita tuorejuusto ja raejuusto. Voitele leivät juustolevitteellä ja asettele pinnalle graavikirjolohiruusuke. Rouhaise päälle mustapippuria ja koristele puolukoilla ja ruohosipulilla.
Vinkki
- graavilohisuupalojen suolaisuuteen vaikutat valitsemalla leivästä ja graavikirjolohesta mahdollisimman vähäsuolaiset vaihtoehdot
- Leiväksi sopii hyvin myös itse tehty mausteinen mallasleipä.
Muunnos
Graavilohisuupaloista saa gluteenittomia valitsemalla gluteenittoman, esim. saaristolaistyylisen leivän.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
160 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
1.7 g