 
                  Ainekset
- 
                    10 viipalettatummaa vuokaleipää (esim. Real tai Perunalimppua)
- 
                    100 gtuorejuustoa (esim. piparjuuren makuista)
- 
                    100 graejuustoa
- 
                    200 ggraavikirjolohta viipaleina
- 
                    1 tlrouhittua mustapippuria
- Koristeeksi
- 
                    ½ dlpuolukoita
- 
                    5ruohosipulinvartta
Valmistusohje
                    1. Leikkaa leipä viipaleiksi ja edelleen neljään osaan. Leikkaa graavikirjolohiviipaleet 3-4 osaan ja pyörittele ruusukkeiksi.
                  
                                                                                  
                    2. Sekoita tuorejuusto ja raejuusto. Voitele leivät juustolevitteellä ja asettele pinnalle graavikirjolohiruusuke. Rouhaise päälle mustapippuria ja koristele puolukoilla ja ruohosipulilla.
                  
                                                            Vinkki
- graavilohisuupalojen suolaisuuteen vaikutat valitsemalla leivästä ja graavikirjolohesta mahdollisimman vähäsuolaiset vaihtoehdot
- Leiväksi sopii hyvin myös itse tehty mausteinen mallasleipä.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ravintosisältö
/ 100 g
                Energiaa
              
              
                160 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                5 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                1.7 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                14 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                3 g
              
            
                Kuitua
              
              
                3 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                11 g
              
            
                Suolaa
              
              
                1.7 g
              
            
                                                                  Munaton
                                                            
                          
          
                                                                  Munaton
                                                            
                          
          Graavilohisuupalat
Rukiin, kirjolohen ja puolukan liitosta muodostuu herkullinen ja juhlava alkupala tai juhlien cocktailherkku.
Rukiin, kirjolohen ja puolukan liitosta muodostuu herkullinen ja juhlava alkupala tai juhlien cocktailherkku.
Kuva: TV5Elixir
              Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
        Ainekset
- 
                    10 viipalettatummaa vuokaleipää (esim. Real tai Perunalimppua)
- 
                    100 gtuorejuustoa (esim. piparjuuren makuista)
- 
                    100 graejuustoa
- 
                    200 ggraavikirjolohta viipaleina
- 
                    1 tlrouhittua mustapippuria
- Koristeeksi
- 
                    ½ dlpuolukoita
- 
                    5ruohosipulinvartta
Valmistusohje
                    1. Leikkaa leipä viipaleiksi ja edelleen neljään osaan. Leikkaa graavikirjolohiviipaleet 3-4 osaan ja pyörittele ruusukkeiksi.
                  
                                                                                  
                    2. Sekoita tuorejuusto ja raejuusto. Voitele leivät juustolevitteellä ja asettele pinnalle graavikirjolohiruusuke. Rouhaise päälle mustapippuria ja koristele puolukoilla ja ruohosipulilla.
                  
                                                            Vinkki
- graavilohisuupalojen suolaisuuteen vaikutat valitsemalla leivästä ja graavikirjolohesta mahdollisimman vähäsuolaiset vaihtoehdot
- Leiväksi sopii hyvin myös itse tehty mausteinen mallasleipä.
Valmistusohje
                1. 
                                                              Leikkaa leipä viipaleiksi ja edelleen neljään osaan. Leikkaa graavikirjolohiviipaleet 3-4 osaan ja pyörittele ruusukkeiksi.
              
                2. 
                                                          Sekoita tuorejuusto ja raejuusto. Voitele leivät juustolevitteellä ja asettele pinnalle graavikirjolohiruusuke. Rouhaise päälle mustapippuria ja koristele puolukoilla ja ruohosipulilla.
              Vinkki
- graavilohisuupalojen suolaisuuteen vaikutat valitsemalla leivästä ja graavikirjolohesta mahdollisimman vähäsuolaiset vaihtoehdot
- Leiväksi sopii hyvin myös itse tehty mausteinen mallasleipä.
Muunnos
Graavilohisuupaloista saa gluteenittomia valitsemalla gluteenittoman, esim. saaristolaistyylisen leivän.
Ravintosisältö / 100 g
                Energiaa
              
              
                160 kcal
              
            
                Rasvaa
              
              
                5 g
              
            
                josta tyydyttynyttä rasvaa
              
              
                1.7 g
              
            
                Hiilihydraatteja
              
              
                14 g
              
            
                josta sokereita
              
              
                3 g
              
            
                Kuitua
              
              
                3 g
              
            
                Proteiinia
              
              
                11 g
              
            
                Suolaa
              
              
                1.7 g
              
             
   
            
                   
            
                   
            
                  