Uuniperuna katkarapu-tonnikalatäytteellä
Annos: Uuniperuna 180 g ja täyte 100 g.
Ainekset
-
18 kguuniperuna
-
4.2 kgcreme fraiche, vähälakt., 28 % (esim. Valio Creme Fraiche 28%)
-
2.5 kgkatkarapu
-
2.5 kgtonnikala, vedessä (suolaa 0,8 %)
-
0.5 kgpurjosipuli, viipale, tuore
-
0.2 kgtilli, pilkottu, tuore
-
0.04 kgsitruunapippuri, suolaton
-
0.01 kgtabasco
-
0.06 kgsuola
Täyte
Valmistusohje
1. Tee perunoiden pintaan ristikkäisviillot. Kypsennä perunoita 200 asteisessa kiertoilmauunissa reilu tunti. Esikypsytetyt perunat tarvitsevat vain lämmityksen.
2. Katkarapu-tonnikalatäyte: Sekoita ranskankermaan sulatetut ja valutetut katkaravut, tonnikala, purjo- ja tillisilppu. Mausta sitruunapippurilla, tabascolla ja suolalla. Anna maustua kylmiössä ennen tarjoilua.
2. Katkarapu-tonnikalatäyte: Sekoita ranskankermaan sulatetut ja valutetut katkaravut, tonnikala, purjo- ja tillisilppu. Mausta sitruunapippurilla, tabascolla ja suolalla. Anna maustua kylmiössä ennen tarjoilua.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
4.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2 g
Suolaa
0.4 g