Soijakasviskastike pastalle



Ainekset

0.02 kg
valkosipuli, viipale, tuore
1 kg
soijarouhe, raaka
0.001 kg
laakerinlehti
5 kg
vesi
2 kg
kesäkurpitsa, kuutio (2x2 cm), tuore
0.7 kg
rypsiöljy
0.9 kg
tomaattipyree
0.2 kg
valkosipuli, murska, tuore
1.5 kg
sipuli, kuutio (1x1 cm), tuore
0.005 kg
kurkuma
0.9 kg
palsternakka, kuutio (1x1 cm), tuore
2 kg
porkkana, kuutio (1x1 cm), tuore
1 kg
paprika, kuutio (2x2 cm), pakaste
5 kg
paseerattu tomaatti tai tomaattimurska
4.5 kg
vesi
0.012 kg
basilika, kuivattu
0.01 kg
timjami, kuivattu
0.012 kg
oregano, kuivattu
0.012 kg
persilja, kuivattu
0.1 kg
suola
0.02 kg
punaviinietikka
0.006 kg
mustapippuri, rouhe
0.2 kg
basilika, pilkottu, tuore

Valmistusohje

1. Viipaloi valkosipuli. Keitä soijarouhetta valkosipulin ja laakerinlehtien kanssa 10 minuuttia vedessä. Valuta ja puristele soijarouheesta ylimääräinen vesi pois. Poista laakerinlehdet.
2. Pilko kesäkurpitsa kuutioiksi.
3. Kuullota tomaattipyreetä, valkosipulia, sipulia ja kurkumaa öljyssä 5 minuuttia.
4. Lisää palsternakka, porkkana ja paprika. Hauduta 10 minuuttia.
5. Lisää kesäkurpitsa, paseerattu tomaatti, vesi, soijarouhe ja kuivatut yrtit. Hauduta 60 minuuttia.
6. Lisää suola, punaviinietikka, mustapippuri ja tuore basilika.
7. Soseuta kastike sauvasekoittimella.
Vinkki! Lisää kastikkeen päälle hiukan kylmäpuristettua oliiviöljyä ja sitruunamehua.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
3.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen