Soijakasviskastike pastalle
Ainekset
-
0.02 kgvalkosipuli, viipale, tuore
-
1 kgsoijarouhe, raaka
-
0.001 kglaakerinlehti
-
5 kgvesi
-
2 kgkesäkurpitsa, kuutio (2x2 cm), tuore
-
0.7 kgrypsiöljy
-
0.9 kgtomaattipyree
-
0.2 kgvalkosipuli, murska, tuore
-
1.5 kgsipuli, kuutio (1x1 cm), tuore
-
0.005 kgkurkuma
-
0.9 kgpalsternakka, kuutio (1x1 cm), tuore
-
2 kgporkkana, kuutio (1x1 cm), tuore
-
1 kgpaprika, kuutio (2x2 cm), pakaste
-
5 kgpaseerattu tomaatti tai tomaattimurska
-
4.5 kgvesi
-
0.012 kgbasilika, kuivattu
-
0.01 kgtimjami, kuivattu
-
0.012 kgoregano, kuivattu
-
0.012 kgpersilja, kuivattu
-
0.1 kgsuola
-
0.02 kgpunaviinietikka
-
0.006 kgmustapippuri, rouhe
-
0.2 kgbasilika, pilkottu, tuore
Valmistusohje
1. Viipaloi valkosipuli. Keitä soijarouhetta valkosipulin ja laakerinlehtien kanssa 10 minuuttia vedessä. Valuta ja puristele soijarouheesta ylimääräinen vesi pois. Poista laakerinlehdet.
2. Pilko kesäkurpitsa kuutioiksi.
3. Kuullota tomaattipyreetä, valkosipulia, sipulia ja kurkumaa öljyssä 5 minuuttia.
4. Lisää palsternakka, porkkana ja paprika. Hauduta 10 minuuttia.
5. Lisää kesäkurpitsa, paseerattu tomaatti, vesi, soijarouhe ja kuivatut yrtit. Hauduta 60 minuuttia.
6. Lisää suola, punaviinietikka, mustapippuri ja tuore basilika.
7. Soseuta kastike sauvasekoittimella.
Vinkki! Lisää kastikkeen päälle hiukan kylmäpuristettua oliiviöljyä ja sitruunamehua.
2. Pilko kesäkurpitsa kuutioiksi.
3. Kuullota tomaattipyreetä, valkosipulia, sipulia ja kurkumaa öljyssä 5 minuuttia.
4. Lisää palsternakka, porkkana ja paprika. Hauduta 10 minuuttia.
5. Lisää kesäkurpitsa, paseerattu tomaatti, vesi, soijarouhe ja kuivatut yrtit. Hauduta 60 minuuttia.
6. Lisää suola, punaviinietikka, mustapippuri ja tuore basilika.
7. Soseuta kastike sauvasekoittimella.
Vinkki! Lisää kastikkeen päälle hiukan kylmäpuristettua oliiviöljyä ja sitruunamehua.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Suolaa
0.5 g