Puutarhurin kasvisvuoka
20 annosta, 1 kpl 1/1-65 GN, 20 annosta / vuoka.
Ainekset
-
0.6 kgvalkokaali, suikale, tuore
-
0.6 kgporkkana, suikale, tuore
-
0.4 kgsipuli, suikale, tuore
-
0.4 kgherkkusieni, viipale, tuore
-
0.05 kgmargariini 60 %
-
0.014 kgsuola
-
0.002 kgviherpippuri
-
0.025 kgoregano, pilkottu, tuore
-
0.025 kgbasilika, pilkottu, tuore
-
0.025 kgfariinisokeri
-
1.488 kgperunasoseaines (rasvaa 1 %, suolaa 0,05 %, esim. Ateriamestarit Mestari perunasoseaines)
-
0.972 kgmaito, rasvaton
-
0.04 kgmargariini 60 %
-
0.2 kgjuusto, raaste, 15 % (esim. Valio Polar 15 %)
Valmistusohje
1. Leikkaa kasvikset ja sienet vihannesleikkurilla ohuiksi suikaleiksi.
2. Pehmitä kasvikset ja sienet pannussa margariinissa. Mausta suolalla, viherpippurilla, tuoreyrteillä ja fariinisokerilla.
3. Valmista perunasose perunasoseaineksesta, maidosta ja margariinista.
4. Levitä perunasose 1/1-65 GN-vuokaan ja sen päälle kasvikset. Ripottele juustoraaste pinnalle.
5. Paista 160 asteessa yhdistelmäuunin kiertoilmapaistotoiminnolla 20-30 minuuttia.
2. Pehmitä kasvikset ja sienet pannussa margariinissa. Mausta suolalla, viherpippurilla, tuoreyrteillä ja fariinisokerilla.
3. Valmista perunasose perunasoseaineksesta, maidosta ja margariinista.
4. Levitä perunasose 1/1-65 GN-vuokaan ja sen päälle kasvikset. Ripottele juustoraaste pinnalle.
5. Paista 160 asteessa yhdistelmäuunin kiertoilmapaistotoiminnolla 20-30 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
1.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Suolaa
0.6 g