Punainen yrttikeitto
Ainekset
-
9 kgvesi
-
4.5 kgpunajuuri, suikale, pakaste
-
1.5 kgomena, kuutio, pakaste
-
1.5 kgsipuli, kuutio, pakaste
-
0.375 kgsitruunanmehu
-
0.035 kgkumina
-
0.135 kgmaissitärkkelys
-
0.045 kgsuola
-
0.025 kgpersilja, kuivattu
-
1.6 kgkidneypapu, kypsä
Valmistusohje
1. Kiehauta vesi padassa ja lisää kasvikset. Anna keiton hautua, kunnes kasvikset ovat puolikypsiä.
2. Lisää sitruunamehu ja kumina. Anna keiton hautua kypsäksi.
3. Suurusta ja mausta keitto.
4. Lisää kypsät pavut (raakapaino 0,64 kg) valmistuksen loppuvaiheessa.
Vinkki! Keiton kanssa voi tarjota valkosipulituorejuustoa ja vähäsuolaista sekä runsaskuituista leipää.
2. Lisää sitruunamehu ja kumina. Anna keiton hautua kypsäksi.
3. Suurusta ja mausta keitto.
4. Lisää kypsät pavut (raakapaino 0,64 kg) valmistuksen loppuvaiheessa.
Vinkki! Keiton kanssa voi tarjota valkosipulituorejuustoa ja vähäsuolaista sekä runsaskuituista leipää.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
0.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Suolaa
0.3 g