Porkkanapannari
10 annosta (á 250 g), 2 kpl 1/1-45 GN, 5 annosta / vuoka.
Ainekset
-
0.45 kgvehnäjauho
-
0.01 kgsuola
-
0.003 kgmuskottipähkinä, jauhettu
-
1.5 kgmaito, kevyt 1,5 %
-
0.4 kgkananmunamassa (rasvaa 8,5 %, esim. ScanEgg Vakioitu kananmunamassa)
-
0.3 kgporkkana, raaste, tuore
-
0.025 kgruohosipuli, pilkottu, tuore
-
0.14 kgjuusto, raaste, 15 % (esim. Valio Polar 15 %)
Valmistusohje
1. Mittaa kuivat ainekset sekoituskulhoon.
2. Lisää maito hyvin sekoittaen.
3. Lisää kananmunamassa, porkkanaraaste ja ruohosipuli.
4. Kaada taikina kahteen hyvin voideltuun 1/1-45 GN-vuokaan. Ripottele juustoraaste pinnalle.
5. Kypsennä yhdistelmäuunin paistotoiminnolla.
6. Paloittele ja tarjoile puolukkasurvoksen ja salaatin kera.
2. Lisää maito hyvin sekoittaen.
3. Lisää kananmunamassa, porkkanaraaste ja ruohosipuli.
4. Kaada taikina kahteen hyvin voideltuun 1/1-45 GN-vuokaan. Ripottele juustoraaste pinnalle.
5. Kypsennä yhdistelmäuunin paistotoiminnolla.
6. Paloittele ja tarjoile puolukkasurvoksen ja salaatin kera.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Suolaa
0.6 g