Parsakaali-chilirisotto



Ainekset

0.1 kg
chili, punainen, tuore
0.8 kg
sipuli, kuutio, pakaste
0.2 kg
rypsiöljy
3.5 kg
riisi, puuroutumaton
0.2 kg
kasvisliemijauhe, vähäsuolainen (esim. Knorr vähäsuol. kasvisliemijauhe)
9.4 kg
vesi
3 kg
parsakaali, pakaste
0.02 kg
yrttisekoitus, suolaton
0.01 kg
mustapippuri, rouhe
0.5 kg
juusto, raaste, parmesan (rasvaa 28 %, suolaa 1,5 %, esim. Kespro Menu Parmesanlastu)
0.02 kg
mineraalisuola (natriumkloridi 57 %, esim. Pansuola)

Valmistusohje

1. Poista chilipaloista siemenet, suikaloi chilit. Kuullota sipuli ja chilisuikaleet öljyssä padassa.
2. Lisää pataan riisi ja sekoita.
3. Lisää pataan kasvisliemijauhe ja vähitellen vesi. Kypsennä riisiä kunnes neste on haihtunut.
4. Lisää parsakaalit, mausta yrttiseoksella ja mustapippurilla.
5. Lisää seokseen puolet parmesan-juustosta sekä mineraalisuola, sekoita.
6. Tarjolle vietäessä ripottele pinnalle loput parmesanjuustosta.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen