Papu-fetajuustosalaatti
Ainekset
-
0.15 kgrypsiöljy
-
0.7 kgsipuli, kuutio, tuore
-
3 kgperuna, kuutio, kypsä
-
1 kgpapu, vaalea, keitetty
-
2 kgpapu, vihreä, pakaste
-
1 kgpaprika, kuutio (2x2 cm), tuore
-
0.6 kgsalaattijuusto, kuutio, suolavedessä, 10 % (esim. Kespro Menu Kevyt salaattijuusto kuutiona)
-
0.008 kgtimjami, kuivattu
-
0.008 kgbasilika, kuivattu
Valmistusohje
1. Kuumenna öljy padassa.
2. Lisää sipuli ja peruna. Kuumenna hetki.
3. Lisää keitetyt pavut (raakapaino 0,4 kg; liota papuja yön yli, kaada liotusvesi pois ja keitä 45 min.).
4. Lisää vihreä papu, paprika ja salaattijuusto. Kuumenna.
5. Mausta
2. Lisää sipuli ja peruna. Kuumenna hetki.
3. Lisää keitetyt pavut (raakapaino 0,4 kg; liota papuja yön yli, kaada liotusvesi pois ja keitä 45 min.).
4. Lisää vihreä papu, paprika ja salaattijuusto. Kuumenna.
5. Mausta
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Suolaa
0.2 g