Kikhernecurry



Ainekset

5 kg
kukkakaali, tuore
0.25 kg
inkivääri, raaste, tuore
0.9 kg
rypsiöljy
2 kg
sipuli, kuutio, tuore
0.25 kg
valkosipuli, murska, tuore
0.025 kg
juustokumina
0.025 kg
korianteri
0.015 kg
kurkuma
0.001 kg
cayannepippuri, jauhe
0.01 kg
paprikajauhe
3 kg
peruna, kuutio (2x2 cm), tuore
2 kg
porkkana, kuutio (2x2 cm), tuore
3.5 kg
kikherne, keitetty
2 kg
vesi
0.02 kg
garam masala, suolaton
5 kg
ananasmehu
2 kg
herne, pakaste
0.1 kg
suola
0.1 kg
sitruunamehu
0.2 kg
korianteri, silputtu, tuore

Valmistusohje

1. Irrota kukkakaalin kukinnot. Kuori ja raasta inkivääri. Hauduta sipulia, inkivääriä, valkosipulia, juustokuminaa, korianteria, kurkumaa, cayennea ja paprikaa 5 minuuttia öljyssä.
2. Lisää peruna, porkkana ja keitetyt kikherneet (raakapaino 1,2 kg) ja hauduta muutamia minuutteja.
3. Lisää vesi, garam masala ja ananasmehu. Hauduta, kunnes perunat ovat kypsiä.
4. Freesaa tai höyrytä kukkakaali kovan kypsäksi.
5. Lisää herneet, suola, sitruunamehu ja lopuksi korianteri.
6. Lisää kukkakaalia curryyn sitä mukaa, kuin asetat ruokaa tarjolle.
Vinkki! Jos käytät pakastettua kukkakaalia, lisää se hiukan ennen tarjoilua.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
4.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.3 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen