Kesäkurpitsa-juustokeitto
Ainekset
-
0.1 kgrypsiöljy
-
0.005 kgkurkuma
-
3 kgporkkana, kuutio, pakaste
-
0.75 kgpurjosipuli, suikale, tuore
-
3 kgkesäkurpitsa, suikale, tuore
-
9.75 kgvesi
-
0.132 kgkasvisliemijauhe, vähäsuolainen (esim. Knorr kasvisliemijauhe)
-
0.75 kgsulatejuusto, viherpippuri, 22 %
-
0.75 kgperunasoserae
-
0.025 kgsuola
Valmistusohje
1. Kuumenna öljy. Sekoita joukkoon kurkuma ja kasvikset kypsymisjärjestyksessä.
2. Lisää vesi, kasvisliemijauhe ja paloiteltu sulatejuusto.
3. Lisää perunasoserae ja suola. Anna keiton hautua valmiiksi. Ripottele valmiin keiton pinnalle ruohosipulia tai persiljaa
2. Lisää vesi, kasvisliemijauhe ja paloiteltu sulatejuusto.
3. Lisää perunasoserae ja suola. Anna keiton hautua valmiiksi. Ripottele valmiin keiton pinnalle ruohosipulia tai persiljaa
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
1.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.6 g
Suolaa
0.3 g