Keltainen uunikalavuoka
Ainekset
-
3.157 kgSei, annospala à 150 g
-
0.249 kgPurjoviipale, pakaste
-
0.191 kgHerkkusieniviipale, pakaste
-
0.002 kgValkopippuri, rouhittu
-
0.002 kgTimjami
-
0.057 kgSitruunamehu, makeuttamaton
-
KASTIKE
-
0.191 kgIsoMitta Juusto-Valkoviinikastike -ainekset
-
0.478 kgVesi
-
0.057 kgIsoMitta Curry-Remoulade-kylmäkastike -ainekset
-
Sydänmerkki-tuote0.287 kgTuote puuttuu: IsoMitta 10 L Keittiö 15% Kasvirasvasekoite ???
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
Lado kalapalat 65 mm 1/1 GN-vuokiin ja levitä purjo- sekä herkkusieniviipaleet kalojen päälle. Mausta valkopippurilla ja timjamilla sekä valele sitruunamehulla.
Kiehauta puolet vedestä ja sekoita Juusto-valkoviinikastike loppuun veteen ja kaada se suuruksena kiehuvan veden joukkoon. Anna kiehahtaa ja lisää joukkoon Curry-remoulade kylmäkastikeaines sekä Keittiö- kasvirasva ja anna hautua n. 5 min. Kaada valmis kastike vuokaan kalojen ja vihannesten joukkoon ja kypsennä yhdistelmäpaistolla 170 asteessa n. 25 min.
Kiehauta puolet vedestä ja sekoita Juusto-valkoviinikastike loppuun veteen ja kaada se suuruksena kiehuvan veden joukkoon. Anna kiehahtaa ja lisää joukkoon Curry-remoulade kylmäkastikeaines sekä Keittiö- kasvirasva ja anna hautua n. 5 min. Kaada valmis kastike vuokaan kalojen ja vihannesten joukkoon ja kypsennä yhdistelmäpaistolla 170 asteessa n. 25 min.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.5 g
Suolaa
0.6 g