Keltainen uunikalavuoka



Ainekset

3.157 kg
Sei, annospala à 150 g
0.249 kg
Purjoviipale, pakaste
0.191 kg
Herkkusieniviipale, pakaste
0.002 kg
Valkopippuri, rouhittu
0.002 kg
Timjami
0.057 kg
Sitruunamehu, makeuttamaton
KASTIKE
0.191 kg
IsoMitta Juusto-Valkoviinikastike -ainekset
0.478 kg
Vesi
0.057 kg
IsoMitta Curry-Remoulade-kylmäkastike -ainekset
Sydänmerkki-tuote
0.287 kg
Tuote puuttuu: IsoMitta 10 L Keittiö 15% Kasvirasvasekoite ???
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

Lado kalapalat 65 mm 1/1 GN-vuokiin ja levitä purjo- sekä herkkusieniviipaleet kalojen päälle. Mausta valkopippurilla ja timjamilla sekä valele sitruunamehulla.

Kiehauta puolet vedestä ja sekoita Juusto-valkoviinikastike loppuun veteen ja kaada se suuruksena kiehuvan veden joukkoon. Anna kiehahtaa ja lisää joukkoon Curry-remoulade kylmäkastikeaines sekä Keittiö- kasvirasva ja anna hautua n. 5 min. Kaada valmis kastike vuokaan kalojen ja vihannesten joukkoon ja kypsennä yhdistelmäpaistolla 170 asteessa n. 25 min.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
2.9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.5 g
Suolaa
0.6 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen