Keltainen kasvis-kalkkunaratatouille
Ainekset
-
0.2 kgrypsiöljy
-
0.02 kgcurryjauhe
-
3.5 kgporkkana, lohko, tuore
-
2 kgkelta- tai punajuuri, lohko, tuore
-
3 kgsipuli, lohko, tuore
-
3 kgpaprika, lohko (3x3 cm), tuore
-
3 kgtomaatti, keltainen, lohko, tuore
-
3.5 kgkalkkuna, paistisuikale (maustettu), Sous Vide
-
0.5 kgvesi
-
0.012 kgbasilika, kuivattu
-
0.012 kgtimjami, kuivattu
-
0.012 kgoregano, kuivattu
-
0.025 kgvalkosipuli, murska, tuore
-
0.4 kgappelsiinimehutiiviste
-
0.05 kgsuola
-
0.05 kgsokeri
Valmistusohje
1. Kuumenna öljy padassa. Lisää curry, porkkana ja keltajuuri. Hauduta muutama minuutti.
2. Lisää sipuli ja hauduta.
3. Lisää paprika, tomaatti, kypsä kalkkuna ja kuumenna.
4. Lisää vesi, mausteet ja appelsiinimehu. Hauduta hetki.
5. Mausta suolalla ja sokerilla.
Vinkki! Lihan voi korvata samalla määrällä kasviksia.
2. Lisää sipuli ja hauduta.
3. Lisää paprika, tomaatti, kypsä kalkkuna ja kuumenna.
4. Lisää vesi, mausteet ja appelsiinimehu. Hauduta hetki.
5. Mausta suolalla ja sokerilla.
Vinkki! Lihan voi korvata samalla määrällä kasviksia.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Suolaa
0.5 g