Kasviswokki
48 annosta (á 200 g) 4 kpl 1/1-65 GN, 12 annosta / vuoka.
Ainekset
-
0.04 kgrypsiöljy
-
0.01 kgcurryjauhe
-
0.14 kgtomaattipyree
-
0.15 kgsoijakastike (suolaa max 14 %)
-
0.14 kgsokeri
-
0.1 kgomenaviinietikka
-
0.06 kgkasvisliemijauhe, vähäsuolainen (esim. Knorr kasvisliemijauhe)
-
0.01 kgsambal oelek (suolaa max 10 %)
-
1.5 kgvesi
-
0.05 kgohratärkkelys
-
0.2 kgvesi
-
2 kgporkkana, suikale, tuore
-
0.8 kgpunasipuli, viipale, tuore
-
2 kgpaprika, punainen, suikale, tuore
-
3.2 kgkiinankaali, suikale, tuore
-
3.2 kgkesäkurpitsa, suikale, tuore
-
0.08 kgpersilja, silputtu, tuore
Kastike
Täyte
Valmistusohje
1. Valmista kastike. Freesaa öljyssä curry ja tomaattipyre.
2. Lisää soija, sokeri, etikka, kasvisliemijauhe, sambal oelek ja vesi. Keitä hiljalleen 15 min.
3. Yhdistä vesi ja ohratärkkelys. Suurusta mausteliemi. Jatka kypsentämistä n. 10 min.
4. Freesaa kuumassa öljyssä porkkana ja punasipuli n. 5 min. Jätä rapeiksi.
5. Lisää paprika, kiinankaali ja kesäkurpitsa. Kypsennä kasviksia n. 20 min.
6. Siirrä kasvikset GN-vuokaan. Kaada kuumaa maustekastiketta päälle n. 0,5 l / vuoka. Ripottele persiljasilppua kasvisten päälle.
7. Tarjoa perunan, täysjyväriisin tai -pastan kanssa.
Vinkki! Kasviswokille suositellaan erävalmistusta.
2. Lisää soija, sokeri, etikka, kasvisliemijauhe, sambal oelek ja vesi. Keitä hiljalleen 15 min.
3. Yhdistä vesi ja ohratärkkelys. Suurusta mausteliemi. Jatka kypsentämistä n. 10 min.
4. Freesaa kuumassa öljyssä porkkana ja punasipuli n. 5 min. Jätä rapeiksi.
5. Lisää paprika, kiinankaali ja kesäkurpitsa. Kypsennä kasviksia n. 20 min.
6. Siirrä kasvikset GN-vuokaan. Kaada kuumaa maustekastiketta päälle n. 0,5 l / vuoka. Ripottele persiljasilppua kasvisten päälle.
7. Tarjoa perunan, täysjyväriisin tai -pastan kanssa.
Vinkki! Kasviswokille suositellaan erävalmistusta.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
1.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Suolaa
0.2 g