Kasviswokki

48 annosta (á 200 g) 4 kpl 1/1-65 GN, 12 annosta / vuoka.



Ainekset

Kastike
0.04 kg
rypsiöljy
0.01 kg
curryjauhe
0.14 kg
tomaattipyree
0.15 kg
soijakastike (suolaa max 14 %)
0.14 kg
sokeri
0.1 kg
omenaviinietikka
0.06 kg
kasvisliemijauhe, vähäsuolainen (esim. Knorr kasvisliemijauhe)
0.01 kg
sambal oelek (suolaa max 10 %)
1.5 kg
vesi
0.05 kg
ohratärkkelys
0.2 kg
vesi
Täyte
2 kg
porkkana, suikale, tuore
0.8 kg
punasipuli, viipale, tuore
2 kg
paprika, punainen, suikale, tuore
3.2 kg
kiinankaali, suikale, tuore
3.2 kg
kesäkurpitsa, suikale, tuore
0.08 kg
persilja, silputtu, tuore

Valmistusohje

1. Valmista kastike. Freesaa öljyssä curry ja tomaattipyre.
2. Lisää soija, sokeri, etikka, kasvisliemijauhe, sambal oelek ja vesi. Keitä hiljalleen 15 min.
3. Yhdistä vesi ja ohratärkkelys. Suurusta mausteliemi. Jatka kypsentämistä n. 10 min.
4. Freesaa kuumassa öljyssä porkkana ja punasipuli n. 5 min. Jätä rapeiksi.
5. Lisää paprika, kiinankaali ja kesäkurpitsa. Kypsennä kasviksia n. 20 min.

6. Siirrä kasvikset GN-vuokaan. Kaada kuumaa maustekastiketta päälle n. 0,5 l / vuoka. Ripottele persiljasilppua kasvisten päälle.
7. Tarjoa perunan, täysjyväriisin tai -pastan kanssa.
Vinkki! Kasviswokille suositellaan erävalmistusta.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
1.8 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Suolaa
0.2 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen