Kalastajan pinaattinen parsakeitto
Ainekset
-
17 kgVesi
-
4.2 kgPeruna, suikale
-
1.1 kgPorkkanasuikale, pakaste
-
1 kgIsoMitta Parsakeittopohja -ainekset
-
0.7 kgPurjoviipale, pakaste
-
0.16 kgPinaattipalat, pakaste
-
2.8 kgSei-Lohikuutio-sekoitus
-
0.04 kgRuohosipuli, hienonnettu, pakaste
Valmistusohje
Kiehauta vedessä perunat ja porkkanat. Sekoita osaan vedestä keittopohja-ainekset. Lisää suurus perunoiden ja porkkanoiden joukkoon ja anna kiehahtaa. Lisää keittoon purjo sekä pinaatti ja anna poreilla hiljalleen n.10 min. Lisää kalakuutiot ja ruohosipuli. Anna hautua, kunnes kala on kypsää.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Suolaa
0.5 g