Kahden kaalin keitto
Ainekset
- 
                      0.2 kgrypsiöljy
 - 
                      0.2 kgsipuli, pilkottu, pakaste
 - 
                      0.63 kgvehnäjauho
 - 
                      9 kgmaito, kevyt, 1,5 %
 - 
                      0.142 kgkasvisliemijauhe, vähäsuolainen (esim. Knorr kasvisliemijauhe)
 - 
                      1.5 kgparsaliemi (säilyketölkistä)
 - 
                      2.5 kgparsa, säilyke
 - 
                      2.5 kgparsakaali, lohko, pakaste
 - 
                      2.5 kgkukkakaali, lohko, pakaste
 - 
                      0.005 kgmuskottipähkinä, jauhe
 - 
                      0.035 kgsuola
 - 
                      0.005 kgmustapippuri, jauhe
 
Valmistusohje
1. Kuumenna öljy. Lisää joukkoon sipuli ja vehnäjauhot.
2. Lisää joukkoon maito, kasvisliemijauhe sekä parsaliemi ja -palat. Anna keiton hautua. Soseuta keitto.
3. Lisää parsa- ja kukkakaalin nuput. Mausta keitto.
Vinkki! Keiton kanssa sopivat tarjottaviksi lämpimät voileivät.
            2. Lisää joukkoon maito, kasvisliemijauhe sekä parsaliemi ja -palat. Anna keiton hautua. Soseuta keitto.
3. Lisää parsa- ja kukkakaalin nuput. Mausta keitto.
Vinkki! Keiton kanssa sopivat tarjottaviksi lämpimät voileivät.
Ravintosisältö / 100 g
                    Rasvaa
                  
                  
                    2.1 g
                  
                
                    josta tyydyttynyttä rasvaa
                  
                  
                    0.5 g
                  
                
                    Suolaa
                  
                  
                    0.4 g