Kahden kaalin keitto
Ainekset
-
0.2 kgrypsiöljy
-
0.2 kgsipuli, pilkottu, pakaste
-
0.63 kgvehnäjauho
-
9 kgmaito, kevyt, 1,5 %
-
0.142 kgkasvisliemijauhe, vähäsuolainen (esim. Knorr kasvisliemijauhe)
-
1.5 kgparsaliemi (säilyketölkistä)
-
2.5 kgparsa, säilyke
-
2.5 kgparsakaali, lohko, pakaste
-
2.5 kgkukkakaali, lohko, pakaste
-
0.005 kgmuskottipähkinä, jauhe
-
0.035 kgsuola
-
0.005 kgmustapippuri, jauhe
Valmistusohje
1. Kuumenna öljy. Lisää joukkoon sipuli ja vehnäjauhot.
2. Lisää joukkoon maito, kasvisliemijauhe sekä parsaliemi ja -palat. Anna keiton hautua. Soseuta keitto.
3. Lisää parsa- ja kukkakaalin nuput. Mausta keitto.
Vinkki! Keiton kanssa sopivat tarjottaviksi lämpimät voileivät.
2. Lisää joukkoon maito, kasvisliemijauhe sekä parsaliemi ja -palat. Anna keiton hautua. Soseuta keitto.
3. Lisää parsa- ja kukkakaalin nuput. Mausta keitto.
Vinkki! Keiton kanssa sopivat tarjottaviksi lämpimät voileivät.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
2.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Suolaa
0.4 g