Espanjalainen munakas
48 annosta. 6 kpl 1/1-100 GN, 8 annosta / vuoka.
Ainekset
-
5.1 kgkananmuna tai kananmunamassa (rasvaa max 8,5 %)
-
6 kgmaito, kevyt, 1,5 %
-
0.04 kgsuola
-
0.005 kgvalkopippuri, jauhettu
-
1 kgsipuli, viipale, tuore
-
1.5 kgpaprika, kuutio, tuore
-
2.5 kgperuna, kuutio, kypsä
-
0.035 kgsuola
-
0.004 kgpaprikajauhe
-
0.004 kgtimjami, kuivattu
Täyte
Valmistusohje
1. Voitele GN-vuoat. Sekoita sipulit, paprikat, perunat ja mausteet. Annostele kasvikset vuokiin. Kypsennä 190 asteessa n. 15 minuuttia.
2. Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja mausteet. Kaada munakasmassa vuokiin kasvisten päälle. Kypsennä 125 asteessa noin tunti.
Vinkki! Tarjoa munakkaan lisäkkeenä vihersalaattia ja runsaskuituista riisiä.
2. Vatkaa munien rakenne rikki, lisää maito ja mausteet. Kaada munakasmassa vuokiin kasvisten päälle. Kypsennä 125 asteessa noin tunti.
Vinkki! Tarjoa munakkaan lisäkkeenä vihersalaattia ja runsaskuituista riisiä.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.7 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Suolaa
0.1 g