Bami Goreng



Ainekset

1 kg
herkkusieni, tuore
0.3 kg
inkivääri, tuore
0.6 kg
rypsiöljy
1.5 kg
purjosipuli, viipale, tuore
0.2 kg
valkosipuli, murska
0.015 kg
kurkuma
0.4 kg
sambal olek, chilitahna (suolaa max 10 %)
4.5 kg
ananasmurska
4 kg
kookosmaito 18 %
3 kg
mustapapu, keitetty
2 kg
palsternakka, suikale, tuore
2.5 kg
porkkana, suikale, tuore
2 kg
vihreä papu, pitkä, pakaste
2 kg
paprika, suikale, pakaste
0.08 kg
soijakastike, makea (suolaa max 11 %)
0.06 kg
suola
0.02 kg
sitruunamehu

Valmistusohje

1. Viipaloi herkkusienet. Kuori ja raasta inkivääri. Kuumenna öljy kippipannulla tai -kattilassa. Lisää herkkusienet, inkivääri, purjo, valkosipuli ja kurkuma. Hauduta miedolla lämmöllä 5 minuuttia.
2. Lisää chilitahna, ananasmurska ja kookosmaito. Hauduta 10 minuuttia.
3. Lisää keitetyt mustapavut, palsternakka ja porkkana. Hauduta 10 minuuttia.
4. Lisää vihreät pavut, paprika, soijakastike, suola ja sitruunamehu. Hauduta 5 minuuttia ja tarjoile täysjyväpastan tai -nuudelien kanssa. Lisää vettä tarvittaessa.
Vinkki: Saat annoksesta gluteenittoman käyttämällä gluteenitonta soijaa ja runsaskuituista pastaa. Kastike käy myös runsaskuituisen riisin kanssa, jolloin nimi on Nasi Goreng.

Ravintosisältö / 100 g

Rasvaa
6.2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.3 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen