Tomaatti-perunavuoka
Ainekset
-
4.5 kgperuna, suikale, kypsä
-
0.5 kgaurinkokuivattu tomaatti, suikaloitu (valutettuna kuivattu; rasvaa 4,3 %)
-
0.7 kgsipuli, kuutio, tuore
-
0.002 kgmustapippuri, rouhe
-
1 kgtomaattimehu
-
0.8 kgkasvirasvasekoite, maitopohjainen, vähälakt., 15 %
-
0.3 kgkananmuna
-
0.024 kgkasvisliemijauhe, vähäsuolainen (esim. Knorr vähäsuol. kasvisliemijauhe)
-
0.011 kgbasilika, kuivattu
-
1 kgtomaatti, pihvi, viipale
-
0.3 kgjuusto, mozzarella, raaste, 21 % (esim. Kespro Menu Mozzarella juustoraaste)
Valmistusohje
1. Sekoita perunasuikaleet, valutettu ja suikaloitu tomaatti, sipuli ja pippuri GN-vuoassa.
2. Sekoita tomaattimehu, kasvirasvasekoite, kananmunat, kasvisliemijauhe ja mausteet. Kaada seos perunavuoan päälle.
3. Lado tomaatit perunavuoan pinnalle ja ripottele päälle juustoraaste. Paista uunissa 175 asteessa noin 40 minuuttia.
2. Sekoita tomaattimehu, kasvirasvasekoite, kananmunat, kasvisliemijauhe ja mausteet. Kaada seos perunavuoan päälle.
3. Lado tomaatit perunavuoan pinnalle ja ripottele päälle juustoraaste. Paista uunissa 175 asteessa noin 40 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
3.1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.1 g
Suolaa
0.4 g