Kultainen kasvisrisotto
Ainekset
-
0.05 kgrypsiöljy
-
0.006 kgkurkuma, jauhe
-
0.004 kginkivääri, jauhe
-
0.004 kgkumina
-
0.003 kgmustapippuri, rouhe
-
0.02 kgvalkosipuli, murska, tuore
-
0.3 kgkanttarelli
-
0.5 kgriisi, täysjyvä
-
2 kgvesi
-
0.015 kgsuola
-
0.025 kghunaja, juokseva
-
0.3 kgporkkana, suikale, pakaste
-
0.2 kgpaprika, keltainen, suikale, tuore
-
0.2 kgpaprika, oranssi, suikale, tuore
-
0.15 kgvahapapu, pala, (pakaste)
-
0.15 kgsipuli, suikale, tuore
Valmistusohje
1. Kuumenna öljy, mausteet ja valkosipuli padassa.
2. Lisää sienet ja anna kiehua minuutin ajan.
3. Lisää riisi ja kuullota läpikuultavaksi.
4. Lisää kiehuva vesi pienissä erissä, niin että risottopata porisee koko ajan.
Lisää suola ja hunaja.
5. Lisää kasvikset ja kypsennä 15 minuuttia. Katkaise lämmönlähde ja anna muhia kannen alla 10 - 15 minuuttia.
Vinkki! Tarjoa kasvisruokana tai muiden ruokien lisukkeena.
2. Lisää sienet ja anna kiehua minuutin ajan.
3. Lisää riisi ja kuullota läpikuultavaksi.
4. Lisää kiehuva vesi pienissä erissä, niin että risottopata porisee koko ajan.
Lisää suola ja hunaja.
5. Lisää kasvikset ja kypsennä 15 minuuttia. Katkaise lämmönlähde ja anna muhia kannen alla 10 - 15 minuuttia.
Vinkki! Tarjoa kasvisruokana tai muiden ruokien lisukkeena.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
1.6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Suolaa
0.4 g