Kaali-porkkanavuoka
Ainekset
-
7.5 kgvesi
-
0.101 kgkasvisliemijauhe, vähäsuolainen (esim. Knorr kasvisliemijauhe)
-
0.75 kgsoijarouhe
-
0.75 kgohrasuurimo, rikottu
-
0.25 kgsipuli, kuutio, pakaste
-
10 kgvalkokaali, pilkottu, tuore
-
0.055 kgsuola
-
0.45 kgsiirappi
-
0.02 kgmeirami, kuivattu
-
0.01 kgmustapippuri, jauhettu
-
2.5 kgporkkana, suikale, pakaste
Valmistusohje
1. Lisää veteen kasvisliemijauhe, soijarouhe ja ohrasuurimot.
2. Lisää hetken kuluttua pilkottu sipuli ja kaali. Anna seoksen hautua melkein kypsäksi.
3. Mausta seos ja lisää porkkana viimeisenä.
4. Laita seos vuokiin ja paista 160 asteessa n. 35 minuuttia.
2. Lisää hetken kuluttua pilkottu sipuli ja kaali. Anna seoksen hautua melkein kypsäksi.
3. Mausta seos ja lisää porkkana viimeisenä.
4. Laita seos vuokiin ja paista 160 asteessa n. 35 minuuttia.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
0.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Suolaa
0.3 g