Kaali-porkkanalaatikko ja puolukka-sipulihilloke
Annos: laatikkoa 220 g ja hilloketta 60 g.
Ainekset
-
5 kgvalkokaali, suikale, tuore
-
4 kgporkkana, suikale, tuore
-
1 kgsipuli, viipale, tuore
-
0.7 kgriisi-kauraseos
-
5 kgvesi
-
0.1 kgkasvisliemijauhe, vähäsuolainen (esim. Knorr kasvisliemijauhe)
-
0.1 kgsiirappi
-
0.003 kgmeirami, kuivattu
-
0.002 kgmaustepippuri, jauhettu
-
0.05 kgsuola
-
1 kgpuolukka
-
1 kgpunasipuli, viiipale
-
0.2 kgomenatäysmehu
-
1 kghillosokeri
Kastike
Valmistusohje
1. Sekoita kaali, porkkana, sipuli ja riisi-kauraseos. Annostele massa GN-vuokiin.
2. Sekoita vesi, kasvisliemijauhe, siirappi ja mausteet. Jaa neste vuokiin.
3. Kiertoilmapaista laatikoita 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Laske lämpötila 150 asteeeseen ja yhdistelmäpaista noin 55 minuuttia.
4. Tee puolukka-punasipulihilloke: Laita puolukat, punasipuli, mehu ja sokeri kattilaan. Keitä 20-30 minuuttia. Jäähdytä ja tarjoa laatikon lisäkkeenä.
2. Sekoita vesi, kasvisliemijauhe, siirappi ja mausteet. Jaa neste vuokiin.
3. Kiertoilmapaista laatikoita 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Laske lämpötila 150 asteeeseen ja yhdistelmäpaista noin 55 minuuttia.
4. Tee puolukka-punasipulihilloke: Laita puolukat, punasipuli, mehu ja sokeri kattilaan. Keitä 20-30 minuuttia. Jäähdytä ja tarjoa laatikon lisäkkeenä.
Ravintosisältö / 100 g
Rasvaa
0.4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.1 g
Suolaa
0.4 g