Teriyakipossu
Possu ja kasvikset liittoutuvat wokiksi teriyakikastikkeen välittämänä. Aasialaisvaikutteinen teriyakipossu kätkee sisäänsä reilusti vihreitä kasviksia ja herkullisia aromeja.
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote500 gpossun filettä tai suikaleita
-
Sydänmerkki-tuote2vihreää paprikaa
-
Sydänmerkki-tuote200 gpaksoita eli pinaattikiinankaalta
-
Sydänmerkki-tuote1punasipuli
-
Sydänmerkki-tuote2valkosipulin kynttä
-
Sydänmerkki-tuote3 cm palainkivääriä
-
Sydänmerkki-tuote2 rklöljyä
-
2 dlvettä
-
2 rklfariinisokeria
-
2 rklsoijaa
-
2 rkl(sushi)etikkaa
-
200 gherneenpalkoja (esim. sugarsnaps, pakaste)
- Suurus
-
1 rklmaissitärkkelystä
-
1 dlvettä
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Suikaloi liha, paprikat, paksoi, sipulit ja inkivääri.
2. Ruskista lihat öljyssä. Lisää paprikasuikaleet, valkosipuli ja inkivääri. Lisää vesi, fariinisokeri, soijakastike ja etikka. Anna hautua 5 minuuttia.
3. Lisää (puolitetut) herneenpalot, paksoi sekä vesi-maizenaseos. Pyörittele ja anna kiehua vielä pari minuuttia.
Vinkki
- Muita herkullisia wokkiruokia: broileriwokki ja possuwokki
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
80 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.7 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
9 g
Suolaa
0.7 g