selected site: professionals
other site url: https://www.sydanmerkki.fi/
Sydänmerkki | Mangotiramisu
K Kasvis (lakto-ovo)
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Mangotiramisu

K Kasvis (lakto-ovo)
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Mangotiramisu on raikas muunnos kahvinmakuisesta italialaisklassikosta. Limemarinoidut hedelmät tuovat auringon ja tropiikin tuulahduksen kahvipöytään tai aterian päätteeksi. Mangotiramisu saa viimeisen silauksen valkosuklaasta ja paahdetuista manteleista.



Raaka-aineet

1 pkt (200g)
Savoiardi-keksejä
Marinoitu mango
2 tlk
mangoa
Sydänmerkki-tuote
1
lime
2 rkl
sokeria
Sydänmerkki-tuote
pari oksaa
tuoretta sitruunamelissaa
Täyte
2
munaa
1 dl
sokeria
Sydänmerkki-tuote
400 g
tuorejuustoa
(3 rkl
sitruslikööriä)
Kostutus
2 dl
appelsiinimehua
Sydänmerkki-tuote
(1
lime)
Koristeeksi
2 palaa
valkoista suklaata
½ dl
mantelilastuja
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Marinoitua mangoa varten raasta pestyn limen kuori ja purista mehu. Lisää sokeri ja hienonnettu yrtti. Anna maustua jääkaapissa muiden ainesten valmistuksen ajan. 
2. Tee sillä aikaa täyte. Erottele munista keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa valkuaiset ja puolet sokerista kovaksi vaahdoksi. Vatkaa keltuaiset ja loppu sokeri erillisessä kulhossa vaahdoksi.
3. Sekoita halutessasi alkoholi tuorejuuston sekaan. Lisää keltuaisseos ja lopuksi varovasti sekoittaen valkuaisvaahto. 
4. Laita puolet kekseistä lasivuoan (noin 25 x 20 cm) pohjalle. Jos haluat tiramisuun vahvemman limen maun, lisää appelsiinimehun joukkoon myös toisen limen raastettu kuori ja mehu. Sivele puolet kostutusmehusta lusikalla keksien päälle. Levitä puolet hedelmistä marinadeineen ja puolet täytteestä keksien päälle. Lisää toinen keksikerros ja kostuta appelsiinimehulla. Lisää loput hedelmät ja päällimmäiseksi loppu täyte.
5. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia, mielellään yön yli, niin torttu ehtii kostua kunnolla ja maut tasoittuvat. Koristele juuri ennen tarjollepanoa raastetulla suklaalla ja paahdetuilla mantelilastuilla.

Vinkki

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
215 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.3 g
Hiilihydraatteja
34 g
josta sokereita
29 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.3 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
215 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.3 g
Hiilihydraatteja
34 g
josta sokereita
29 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.3 g