Mannapuuro mangosydämellä
Mango raikastaa tutun mannapuuron herkulliseksi aamunaloitukseksi.
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote1 lkaurajuomaa
-
Sydänmerkki-tuote1½ dlmannasuurimoita
-
½ tlvaniljasokeria
-
(¼ tlsuolaa)
- Päälle
-
Sydänmerkki-tuote2 dlmangososetta tai
-
Sydänmerkki-tuote1kypsä mango
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Valmistusohje
1. Kuumenna kaurajuoma kiehuvaksi koko ajan hämmentäen. Lisää mannasuurimot sekoittaen ja hauduta miedolla lämmöllä aina välillä sekoitellen noin 10 minuutin ajan.
2. Mausta vaniljasokeria ja halutessasi suolaripauksella. Tarjoile mangososeen tai mangokuutioiden kanssa.
Vinkki
- Hedelmiä voi vaihdella sesongin mukaan, lastenruokapurkeista saat soseen kätevästi. Mausta puuro ripauksella kanelia tai kardemummaa.
- Mannapuuro mikrossa: laita laakealle lautaselle ¼ kaurajuomasta ja mannasuurimoista. Kuumenna 3-4- minuuttia, noin minuutin välein lusikalla sekoitellen. Mausta valmis puuro.
Välipalat ja jälkiruoat
Puurot
Viljatuotteet
Lasten suosikit
Helpot ohjeet
Puolessa tunnissa pöytään
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
65 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.2 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Neuvokas Perhe/Elina Himanen
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
65 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
12 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.2 g