Pappilan hätävara
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
145 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.6 g
Hiilihydraatteja
18 g
josta sokereita
13 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.3 g
Raaka-aineet
-
Sydänmerkki-tuote4 dlkotimaisia mansikota tai vadelmia
-
Sydänmerkki-tuote4 - 6 kplkaura- tai grahamkeksiä tai 3–4 kuivakakun palaa
-
Sydänmerkki-tuote1 prk (250 g)(pehmeää) maitorahkaa
-
2 dlmaustettua vaniljarahkaa
-
½ tlvaniljasokeria
Valmistusohje
1. Jos marjat ovat pakastettuja, anna niiden sulaa kohmeisiksi ja puolita.
2. Murenna keksit tai kakkupalat karkeiksi muruiksi.
3. Sekoita rahkat ja mausta vaniljasokerilla. Annostele jälkiruuan ainekset kerroksittain annoskulhoihin.
Vinkki
- Voit vaihtaa maustamattoman rahkan bulgarian jogurttiin
- Koristele annos marjoilla tai hedelmäviipaleilla