Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

5 dl
mysliä
2 rkl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
4 dl
kaurajuomaa
2
munaa
1
päärynä
50 g (6-8 kpl)
viinirypäleitä
½ tl
kanelia
2 rkl
rasiamargariinia (rasvaa 60-80 %)
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
154 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
9 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.2 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
M Maidoton
K Kasvis (lakto-ovo)
M Maidoton
K Kasvis (lakto-ovo)
Helppo

Myslipuuro

Myslimakua vaihtamalla uunipuuro muuntautuu aina uudenlaiseksi herkuksi. Nauti arkisemmin maidon tai juhlavammin vaniljakastikkeen kanssa.

Myslimakua vaihtamalla uunipuuro muuntautuu aina uudenlaiseksi herkuksi. Nauti arkisemmin maidon tai juhlavammin vaniljakastikkeen kanssa.

Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
5 dl
mysliä
2 rkl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
4 dl
kaurajuomaa
2
munaa
1
päärynä
50 g (6-8 kpl)
viinirypäleitä
½ tl
kanelia
2 rkl
rasiamargariinia (rasvaa 60-80 %)

Valmistusohje

1.
Levitä mysli n. 20 cm x 30 cm kokoiseen uunivuokaan. Ripottele päälle sokerit. Sekoita kaurajuoma ja munat ja kaada seos myslin päälle.
2.
Leikkaa päärynä viipaleiksi ja puolita rypäleet. Kaada hedelmät vuokaan. Viimeistele pinta kanelilla ja rasvanokareilla.
3.
Kypsennä 200 asteessa 35 minuuttia.

Vinkki

  • Voit käyttää päärynän ohella omenoita, ananasta tai muita hedelmiä.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
154 kcal
Rasvaa
6 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
20 g
josta sokereita
9 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
4 g
Suolaa
0.2 g