Kuva: Sydänmerkki / Minna Rautio-Pakaste

Ainekset

200 g
karpaloita (pakaste)
1 dl
marjamehua
¾ - 1 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria tai 1 vaniljatanko
2
munanvalkuaista
Koristeluun
½ dl
karpaloita
tuoretta rosmariinia
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
110 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
24 g
josta sokereita
24 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
K Kasvis (lakto-ovo)
Helppo

Karpalovaahto

Kirpakka karpalo tähdittää herkullisesti kuohkean keveää jälkiruokaa. Karpalovaahto valmistuu vain 5 raaka-aineesta, muutamassa minuutissa – täydellinen aterian päätös!

Kirpakka karpalo tähdittää herkullisesti kuohkean keveää jälkiruokaa. Karpalovaahto valmistuu vain 5 raaka-aineesta, muutamassa minuutissa – täydellinen aterian päätös!

Kuva: Sydänmerkki / Minna Rautio-Pakaste

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
200 g
karpaloita (pakaste)
1 dl
marjamehua
¾ - 1 dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria tai 1 vaniljatanko
2
munanvalkuaista
Koristeluun
½ dl
karpaloita
tuoretta rosmariinia

Valmistusohje

1.
Laita jäiset karpalot monitoimikoneen kulhoon. Lisää mehu, sokeri ja vanilja. Jos käytät aitoa vaniljatankoa, leikkaa tanko pituussuunnassa halki ja kaavi siemenet kulhoon.
2.
Anna koneen käydä, kunnes karpalot ovat soseutuneet. Lisää valkuaiset ja vaahdota noin 2 minuuttia.
3.
Jaa vaahto jälkiruokakulhoihin. Koristele annokset karpaloilla ja halutessasi tuoreella rosmariinilla.

Vinkki

Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
110 kcal
Rasvaa
0 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0 g
Hiilihydraatteja
24 g
josta sokereita
24 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0 g

Yhteistyössä