M
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Graavilohisuupalat

M
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Rukiin, kirjolohen ja puolukan liitosta muodostuu herkullinen ja juhlava alkupala tai juhlien cocktailherkku.



Raaka-aineet

10 viipaletta
tummaa vuokaleipää (esim. Real tai Perunalimppua)
100 g
tuorejuustoa (esim. piparjuuren makuista)
100 g
raejuustoa
200 g
graavikirjolohta viipaleina
1 tl
rouhittua mustapippuria
Koristeeksi
½ dl
puolukoita
5
ruohosipulinvartta
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Leikkaa leipä viipaleiksi ja edelleen neljään osaan. Leikkaa graavikirjolohiviipaleet 3-4 osaan ja pyörittele ruusukkeiksi.
2. Sekoita tuorejuusto ja raejuusto. Voitele leivät juustolevitteellä ja asettele pinnalle graavikirjolohiruusuke. Rouhaise päälle mustapippuria ja koristele puolukoilla ja ruohosipulilla.

Vinkki

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
160 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
1.7 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: TV5Elixir
Kuva: TV5Elixir
Kuva: TV5Elixir
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
160 kcal
Rasvaa
5 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
14 g
josta sokereita
3 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
11 g
Suolaa
1.7 g