G M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Grillatut hedelmät

G M K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Laita hedelmät grillin viimeiselle hiillokselle ja pian kesän paras jälkiruoka on valmis. Aromikas rosmariini-tuorejuusto viimeistelee annoksen.



Raaka-aineet

600 g
hedelmiä (esim. nektariini, aprikoosi, ananas, luumu)
1 rkl
pullomargariinia
(1 rkl
vaaleaa siirappia)
Tuorejuustosydän
1 oksa
tuoretta rosmariinia
100g
maustamatonta tuorejuustoa
1 rkl
tomusokeria
1 tl
vaniljasokeria
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Tee ensin tuorejuustosydän maustumaan. Hienonna rosmariini ja sekoita muiden ainesten kanssa. Säilytä kylmässä.
2. Halkaise kivelliset hedelmät ja poista kivi. Jos käytät ananasta, viipaloi se ja leikkaa kuori terävällä veitsellä. Sivele hedelmän leikkauspinta rasvalla ja grillaa molemmin puolin muutaman minuutin ajan eli kunnes hedelmä kuumenee. Lorauta päälle hiukan siirappia, jos hedelmät ovat makuusi happamia.
3. Tarjoa rosmariini-tuorejuuston kanssa.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
250 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
46 g
josta sokereita
46 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.1 g
Ruokalaji
Pääraaka-aine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
250 kcal
Rasvaa
4 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.7 g
Hiilihydraatteja
46 g
josta sokereita
46 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.1 g