Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

12 dl
vettä
10
kokonaista maustepippuria
2 tl
suolaa
500 g
perunoita
1
sipuli
400 g
keittojuureksia
300 g
lohifilettä
½ dl
tuoretta tilliä
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
40 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.5 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Helppo
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
G Gluteeniton
M Maidoton
Mu Munaton
Helppo

Kirkas lohikeitto

Kirkas lohikeitto on helppo ja maukas, 8 raaka-aineen pikaruoka. Nauti herkku rukiisen leivän kanssa.

Kirkas lohikeitto on helppo ja maukas, 8 raaka-aineen pikaruoka. Nauti herkku rukiisen leivän kanssa.

Kuva: Sydänmerkki / Elina Himanen

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
12 dl
vettä
10
kokonaista maustepippuria
2 tl
suolaa
500 g
perunoita
1
sipuli
400 g
keittojuureksia
300 g
lohifilettä
½ dl
tuoretta tilliä

Valmistusohje

1.
Lisää mausteet veteen ja kuumenna.
2.
Kuori ja pilko sillä aikaa ja perunat ja sipuli. Lisää palat kiehuvaan veteen keittojuuresten kanssa. Lisää tarvittaessa vettä. Anna kiehua 10-15 minuuttia eli kunnes kasvikset ovat kypsiä.
3.
Leikkaa kala kuutioiksi ja lisää kalapalat kypsymään pariksi minuutiksi. Lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Vinkki

  • Jos haluat keittoon vaihtelua, korvaa osa perunasta salaattifenkolilla.
  • kermaisen lohikeiton ystävä lisää soppaan 1-2 dl ruokakermaa
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
40 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.5 g