selected site: professionals
other site url: https://www.sydanmerkki.fi/
Sydänmerkki | Lohi-fenkolikeitto
G Gluteeniton
L Maidoton
M Munaton
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Lohi-fenkolikeitto

G Gluteeniton
L Maidoton
M Munaton
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Fenkolin raikkaus sopii erinomaisesti kalaruokiin



Raaka-aineet

7 dl
vettä
2
laakerinlehteä
10
kokonaista maustepippuria
10
kokonaista mustapippuria
1 - 1 ½ tl
suolaa
Sydänmerkki-tuote
300 g
fenkolia
Sydänmerkki-tuote
400 g
keittojuureksia
Sydänmerkki-tuote
400 g
lohifilettä
Sydänmerkki-tuote
½ dl
tuoretta tilliä
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Lisää mausteet veteen ja kuumenna.
2. Pilko fenkoli pieniksi kuutioiksi ja lisää palat kiehuvaan veteen keittojuuresten kanssa. Anna kiehua 5-10 minuuttia eli kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä.
3. Poista kalasta ruodot ja nahka ja leikkaa se kuutioiksi. Lisää kalapalat kypsymään pariksi minuutiksi. Lisää lopuksi hienonnettu tilli.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
53 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.6 g
Kuva: Sydämeni keittiössä, Kustannusosakeyhtiö Avain
Kuva: Sydämeni keittiössä, Kustannusosakeyhtiö Avain
Kuva: Sydämeni keittiössä, Kustannusosakeyhtiö Avain
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
53 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.5 g
Hiilihydraatteja
3 g
josta sokereita
0 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.6 g