Ainekset
-
12 dlvettä
-
10kokonaista maustepippuria
-
2 tlsuolaa
-
500 gperunoita
-
1sipuli
-
400 gkeittojuureksia
-
300 glohifilettä
-
½ dltuoretta tilliä
Valmistusohje
1. Lisää mausteet veteen ja kuumenna.
2. Kuori ja pilko sillä aikaa ja perunat ja sipuli. Lisää palat kiehuvaan veteen keittojuuresten kanssa. Lisää tarvittaessa vettä. Anna kiehua 10-15 minuuttia eli kunnes kasvikset ovat kypsiä.
3. Leikkaa kala kuutioiksi ja lisää kalapalat kypsymään pariksi minuutiksi. Lisää lopuksi hienonnettu tilli.
Vinkki
- Jos haluat keittoon vaihtelua, korvaa osa perunasta salaattifenkolilla.
- kermaisen lohikeiton ystävä lisää soppaan 1-2 dl ruokakermaa
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
40 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.5 g
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Gluteeniton,
Maidoton,
Munaton
Kirkas lohikeitto
Kirkas lohikeitto on helppo ja maukas, 8 raaka-aineen pikaruoka. Nauti herkku rukiisen leivän kanssa.
Kirkas lohikeitto on helppo ja maukas, 8 raaka-aineen pikaruoka. Nauti herkku rukiisen leivän kanssa.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
12 dlvettä
-
10kokonaista maustepippuria
-
2 tlsuolaa
-
500 gperunoita
-
1sipuli
-
400 gkeittojuureksia
-
300 glohifilettä
-
½ dltuoretta tilliä
Valmistusohje
1. Lisää mausteet veteen ja kuumenna.
2. Kuori ja pilko sillä aikaa ja perunat ja sipuli. Lisää palat kiehuvaan veteen keittojuuresten kanssa. Lisää tarvittaessa vettä. Anna kiehua 10-15 minuuttia eli kunnes kasvikset ovat kypsiä.
3. Leikkaa kala kuutioiksi ja lisää kalapalat kypsymään pariksi minuutiksi. Lisää lopuksi hienonnettu tilli.
Vinkki
- Jos haluat keittoon vaihtelua, korvaa osa perunasta salaattifenkolilla.
- kermaisen lohikeiton ystävä lisää soppaan 1-2 dl ruokakermaa
Valmistusohje
1.
Lisää mausteet veteen ja kuumenna.
2.
Kuori ja pilko sillä aikaa ja perunat ja sipuli. Lisää palat kiehuvaan veteen keittojuuresten kanssa. Lisää tarvittaessa vettä. Anna kiehua 10-15 minuuttia eli kunnes kasvikset ovat kypsiä.
3.
Leikkaa kala kuutioiksi ja lisää kalapalat kypsymään pariksi minuutiksi. Lisää lopuksi hienonnettu tilli.
Vinkki
- Jos haluat keittoon vaihtelua, korvaa osa perunasta salaattifenkolilla.
- kermaisen lohikeiton ystävä lisää soppaan 1-2 dl ruokakermaa
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
40 kcal
Rasvaa
1 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
4 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
2 g
Suolaa
0.5 g