selected site: professionals
other site url: https://www.sydanmerkki.fi/
Silakkapihvit
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Silakkapihvit

Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Murskatuista hapankorpuista valmistat rukiisen hunnun herkullisille silakoille. Pöytään herkut valmistuvat reilussa puolessa tunnissa.



Raaka-aineet

100 g
hapankorppuja
¼ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
500 g
silakkafileitä (1 kg perkaamattomia)
Sydänmerkki-tuote
1 dl
rasvatonta maitoa
Sydänmerkki-tuote
1 rkl
öljyä
Tarjoiluun
Sydänmerkki-tuote
sitruunalohkoja
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Jauha hapankorput hienoksi tehosekoittimessa tai laittamalla ne muovipussiin ja painelemalla kaulimella. Sekoita mausteet jauheeseen .
2. Ota fileistä selkäevä pois. Kaada lautaselle maitoa. Kasta fileet maidossa ja pyörittele korppujauheseoksessa.
3. Lado fileet vierekkäin uunipannulle leivinpaperin päälle. Pirskota fileille hiukan öljyä.
4. Paista uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Vinkki

Tarjoa silakkafileiden kanssa pinaatti-perunasosetta ja raikasta salaattia. 

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
180 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.6 g
Hiilihydraatteja
10 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
14 g
Suolaa
0.7 g
Kuva: Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen
Kuva: Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen
Kuva: Sydänmerkki / Ulla-Maija Hänninen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
180 kcal
Rasvaa
9 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.6 g
Hiilihydraatteja
10 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
14 g
Suolaa
0.7 g