Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Ainekset

600 g
maustamatonta broilerin fileetä
Marinadi
3
valkosipulin kynttä
2 cm pala
tuoretta inkivääriä
2 rkl
soijakastiketta
3 rkl
makeaa chilikastiketta
1 rkl
seesamiöljyä
¼ tl
chilijauhetta
Kimchi-coleslaw
500 g
kiinankaalia
200 g
punakaalia
100 g
purjoa
1
porkkana
2 rkl
(riisi)viinietikkaa
1 rkl
soijakastiketta
1 rkl
sokeria
1 rkl
seesamiöljyä
1 tl
chilijauhetta
2 dl
ranskankermaa (rasvaa noin 20%)
Lisäksi
8
hot dog sämpylää
1 dl
tuoretta korianteria
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Ravintosisältö

/ 100 g
Energiaa
120 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.7 g
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Mu Munaton
Mu Munaton

Broilerihodarit ja kimchi-coleslaw

Itä kohtaa lännen herkullisissa hodareissa.

Itä kohtaa lännen herkullisissa hodareissa.

Kuva: Sydänmerkki / Suvi Laine

Ainekset

Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
600 g
maustamatonta broilerin fileetä
Marinadi
3
valkosipulin kynttä
2 cm pala
tuoretta inkivääriä
2 rkl
soijakastiketta
3 rkl
makeaa chilikastiketta
1 rkl
seesamiöljyä
¼ tl
chilijauhetta
Kimchi-coleslaw
500 g
kiinankaalia
200 g
punakaalia
100 g
purjoa
1
porkkana
2 rkl
(riisi)viinietikkaa
1 rkl
soijakastiketta
1 rkl
sokeria
1 rkl
seesamiöljyä
1 tl
chilijauhetta
2 dl
ranskankermaa (rasvaa noin 20%)
Lisäksi
8
hot dog sämpylää
1 dl
tuoretta korianteria

Valmistusohje

1.
Raasta marinadin valkosipulin kynnet ja inkivääri. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään. Leikkaa fileet pituussuunnassa kolmeen osaan. Laita marinadi ja fileet muovipussiin ja nosta jääkaappiin maustumaan ainakin pariksi tunniksi. Broilerit voi laittaa marinoitumaan jo edellisenä päivänä.
2.
Suikaloi kiinankaali, punakaali, purjo ja porkkana. Sekoita etikka, soija, sokeri, seesamiöljy ja mausteet kulhossa. Lisää vihannessuikaleet ja sekoita hyvin. Anna maustua jääkaapissa broilerin kypsennyksen ajan.
3.
Paista broilerinfileet kypsiks paistinpannussai. Lisää kypsentämisen loppuvaiheessa pannulle marinointiliemi ja jatka kypsentämistä vielä hetki.
4.
Purista kaalisalaatista ylimääräinen neste puhtain käsin ja sekoita joukkoon ranskankerma.Halkaise ja kuumenna sämpylät. Täytä ne kimchi-coleslawlla sekä broilerin fileillä. Viimeistele korianterilla.
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
120 kcal
Rasvaa
3 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
1.3 g
Hiilihydraatteja
13 g
josta sokereita
4 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
8 g
Suolaa
0.7 g