selected site: professionals
other site url: https://www.sydanmerkki.fi/
Sydänmerkki | Fenkolilla maustettu punakampela
G Gluteeniton
L Maidoton
M Munaton
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekisteröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Fenkolilla maustettu punakampela

G Gluteeniton
L Maidoton
M Munaton
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Valmista jokaiselle ruokailijalle oma paperikäärössä tarjottava herkullinen punakampela-annos. Koko ateria valmistuu kätevästi samassa paketissa.



Raaka-aineet

2
punakampelan filettä nahkoineen (à 150 g)
½ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
Sydänmerkki-tuote
2 oksaa
tuoretta timjamia
Sydänmerkki-tuote
2 oksaa
tuoretta persiljaa
Kasvispeti
Sydänmerkki-tuote
150 g
salaattifenkolia
Sydänmerkki-tuote
60 g
purjoa
Sydänmerkki-tuote
100 g
porkkanaa
Sydänmerkki-tuote
5 (400g)
perunaa
5 dl
vettä kasvisten kypsentämiseen
Sydänmerkki-tuote
3 cm pala
tuoretta inkivääriä
½ tl
suolaa
½ tl
rouhittua mustapippuria
Sydänmerkki-tuote
2 tl
öljyä
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Huuhtele ja kuivaa punakampelan fileet. Tee muutamia viiltoja kalan nahkaan ja mausta suolalla sekä pippurilla. Paina viiltoihin pienet oksat timjamia ja persiljaa.
2. Leikkaa fenkoli ja purjo renkaiksi. Kuori ja viipaloi porkkana ja kuutioi perunat saman suuruisiksi paloiksi. Laita vihannekset kiehuvaan veteen ja keitä puolikypsiksi. Veteen ei tarvitse lisätä suolaa
3. Asettele kasvikset kahteen pieneen uunivuokaan tai veneeksi taitetulle SAGA Ruoanlaittopaperiarkille. Ripottele pinnalle pieniksi kuutioiksi pilkottu inkivääri, suolaa sekä pippuria. Aseta punakampelan fileet nahkapuoli ylöspäin vihannesten päälle ja pirskota päälle öljyä. Jos käytät ruoanlaittopaperia, tee siitä avoin nyytti ja kypsennä annoksia 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Vinkki

Katso nyytin tekoon ohjeet täältä.

Ruoanvalmistukseen sopii erityisen hyvin SAGA Ruoanlaittopaperiarkki ja SAGA kokkausarkki, jotka eivät päästä nestettä lävitse. Myös SAGA leivinpaperia voi käyttää.

Perunan sijasta voit kokeilla myös keitettyä Täysjyväohraa (1 dl/annos).


Yhteistyössä

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
75 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.5 g
SAGA
SAGA
SAGA
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
75 kcal
Rasvaa
2 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
0.2 g
Hiilihydraatteja
7 g
josta sokereita
1 g
Kuitua
1 g
Proteiinia
6 g
Suolaa
0.5 g