Ainekset
-
100 grasiamargariinia (rasvaa vähintään 60 %)
-
2 dltomusokeria
-
1muna
-
1sitruunan kuori
-
2 rklsitruunanmehua
-
2 -3 rkltuoretta timjamia
-
3 dlvehnäjauhoja
-
1 dlperunajauhoja
-
1 tlleivinjauhetta
Valmistusohje
1. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää muna, sekä pestyn sitruunan raastettu kuori ja sitruunanmehua.
2. Hienonna tuoretta timpamia muutama oksa ja lisää taikinaan . Lisää lopuksi jauhot.
3. Laita taikina leivinpaperin päälle ja tee taikinasta tanko. Anna kovettua kylmässä noin tunti. Leikkaa tangosta noin ½ cm viipaleita. Paista 200 asteessa 10 minuuttia.
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ravintosisältö
/ 100 g
Energiaa
360 kcal
Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.2 g
Hiilihydraatteja
56 g
josta sokereita
21 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.4 g
Kasvis (lakto-ovo)
Kasvis (lakto-ovo)
Timjami-sitruunakeksit
Tuoreet yrtit sopivat myös makeaan leivontaan. Sitruunan ja timjamin liitto on klassinen – sen todistavat myös nämä herkulliset pikkuleivät.
Tuoreet yrtit sopivat myös makeaan leivontaan. Sitruunan ja timjamin liitto on klassinen – sen todistavat myös nämä herkulliset pikkuleivät.
Ainekset
Resepteissä punaisella merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.
Ainekset
-
100 grasiamargariinia (rasvaa vähintään 60 %)
-
2 dltomusokeria
-
1muna
-
1sitruunan kuori
-
2 rklsitruunanmehua
-
2 -3 rkltuoretta timjamia
-
3 dlvehnäjauhoja
-
1 dlperunajauhoja
-
1 tlleivinjauhetta
Valmistusohje
1. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää muna, sekä pestyn sitruunan raastettu kuori ja sitruunanmehua.
2. Hienonna tuoretta timpamia muutama oksa ja lisää taikinaan . Lisää lopuksi jauhot.
3. Laita taikina leivinpaperin päälle ja tee taikinasta tanko. Anna kovettua kylmässä noin tunti. Leikkaa tangosta noin ½ cm viipaleita. Paista 200 asteessa 10 minuuttia.
Valmistusohje
1.
Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää muna, sekä pestyn sitruunan raastettu kuori ja sitruunanmehua.
2.
Hienonna tuoretta timpamia muutama oksa ja lisää taikinaan . Lisää lopuksi jauhot.
3.
Laita taikina leivinpaperin päälle ja tee taikinasta tanko. Anna kovettua kylmässä noin tunti. Leikkaa tangosta noin ½ cm viipaleita. Paista 200 asteessa 10 minuuttia.
Kokeile myös näitä reseptejä
Ravintosisältö / 100 g
Energiaa
360 kcal
Rasvaa
12 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
3.2 g
Hiilihydraatteja
56 g
josta sokereita
21 g
Kuitua
2 g
Proteiinia
5 g
Suolaa
0.4 g