K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Kardemummainen marjapiirakka

K
Page 1 Created with Sketch. Tallenna resepti Rekistöröimällä Sydänmerkki-tilin voit tallentaa lempireseptisi ja kerätä ne henkilökohtaiselle sivullesi. Rekisteröidy tästä.

Murupohja ja mehevät marjat, niiden päällä vielä muruseos - siitä syntyy paras marjapiirakka. Valloittavan makuinen ja kevyt marjapiirakka maistuu myös kardemumman ystävillle.



Raaka-aineet

Pohja
80 g
margariinia (rasvaa min 60%)
¾ dl
sokeria
1
muna
2 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
kardemummaa
Täyte
5 dl
marjoja esim. mustikka, vadelma ja mansikka
1 rkl
perunajauhoja
Muruseos
2 rkl
pullomargariinia
¾ dl
sokeria
1 dl
mantelijauhetta
1 rkl
vehnäjauhoja
2 tl
kardemummaa
Resepteissä -merkityt tuotteet löydät kaupassa Sydänmerkillä varustettuna.

Valmistusohje

1. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää kananmuna ja sekoita. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Painele taikina jauhotetuilla käsillä piirakkavuoan pohjalle.
2. Sekoita perunajauhot marjoihin ja levitä marjat pohjan päälle.
3. Valmista muruseos: sekoita kuivat aineet ja lisää lopuksi pullomargariini. Ripottele muruseos marjojen päälle. Paista 175 asteisen uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
350 kcal
Rasvaa
19 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.7 g
Hiilihydraatteja
36 g
josta sokereita
21 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.4 g
Sydänmerkki / Timo Viljakainen
Sydänmerkki / Timo Viljakainen
Sydänmerkki / Timo Viljakainen
Sydänmerkki - Parempi valinta

Tästä merkistä tunnistat Sydänmerkki-tuotteen

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa
350 kcal
Rasvaa
19 g
josta tyydyttynyttä rasvaa
2.7 g
Hiilihydraatteja
36 g
josta sokereita
21 g
Kuitua
3 g
Proteiinia
7 g
Suolaa
0.4 g